İDARE MAHKEMESİ BAŞKANINA ZİYARET
16 Ocak 2019, Çarşamba

Memur-Sen İl Başkanı Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan; Başkan Vekili; Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Yasin Pekuz, Başkan Yardımcısı; Diyanet-Sen Şube Başkanı Ünal Uzun Memur-Sen Konfederasyonumuza bağlı

Büro Memur-Sen Şube Başkanı Ali Toprak

Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Tuncay Bulut

Toç Bir-Sen Şube Başkanı Hacı Yılmazer

Ulaştırma Memur-Sen Şube Başkanı Oğuzhan Aydın

Şube Başkanlarımız Kırıkkale İdare Mahkeme Başkanlığına atanan Sayın Bayram Doğan’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Sayın Memur-Sen İl Başkanı Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep Akdoğan “Konfederasyonum, Sendikam, Yönetim Kurullarım ve tüm üyelerim adına atanmış olduğunuz yeni görevinizde başarılar temenni ederim. Konfederasyon olarak tüm kurum ve kuruluşlar ile olduğu gibi sizinle de istişare içerisinde çalışmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Her platformda Kırıkkalemize, ilimizde yaşayan vatandaşlarımıza, bağlı olduğum konfederasyonuma gönül vermiş üyelerimize faydalı çalışmalar yapmak istiyoruz. Bu çalışmaların el birliği ile daha anlamlı ve daha efektif olacağı kanaatini taşımaktayız.” Şeklinde görüşlerini ifade ettikten sonra Konfederasyonumuza bağlı şube başkanlarımız kendi iş kolları çerçevesinde bilgi paylaşımında bulundular.  

Görüşmelerden ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Sayın Doğan “Ziyaretinizden ve göstermiş olduğunuz hassasiyete teşekkür ederim.” Şeklinde görüşlerini ifade etmesinin ardından karşılıklı iyi niyet ifadeleri ile ziyaret sonlandırıldı.

PAYLAŞ :