ŞEHRİMİZE HOŞGELDİNİZ
16 Aralık 2018, Pazar

Olağan kongre sonucunda yeni dönemde Memur-Sen İl Başkanlığı görevine seçilen Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep AKDOĞAN; Başkan Vekili; Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Yasin PEKUZ, Başkan Yardımcısı; Diyanet-Sen Şube Başkanı Ünal UZUN Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Şube Başkanlarımız;


Eğitim-Birsen 1 Nolu Şube Başkanı Yasin PEKUZ 
Eğitim-Birsen 2 Nolu Şube Başkanı Murat ŞAHİN 
Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep AKDOĞAN 
Diyanet-Sen Şube Başkanı Ünal UZUN
Büro Memur-Sen Şube Başkanı Ali TOPRAK
Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Tuncay BULUT
Toç Bir-Sen Şube Başkanı Hacı YILMAZER
Bayındır Memur-Sen Şube Başkanı Mehmet KÖKSAL
Enerji Bir-Sen Şube Başkanı Mikail BAŞER
Birlik Haber-Sen Şube Başkanı Ferhat ERDAL
Ulaştırma Memur-Sen Şube Başkanı Oğuzhan AYDIN
Kültür Memur-Sen Şube Başkanı Fazlı ALTUNTOP

Memur-Sen konfederasyonu olarak İl Başkanı Recep AKDOĞAN ile birlikte İlimize yeni atanan Sayın Valimiz Yunus SEZER’i makamında ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında ilimizin genel sorunları, eksikleri ve yapılabilecekler konularında istişarelerde bulunuldu. Birlikte çalışmanın öneminin vurgulandığı konuşmanın akabinde İl Başkanımız AKDOĞAN, yapmış olduğu açıklamasında; “Memur-Sen Konfederasyonu’nun misyonu ve vizyonu olarak Memur Sen özelde; üyelerinin ortak ekonomik, sosyal, kültürel, özlük, mesleki, hak ve menfaatlerini korumayı ve geliştirmeyi genelde ise; ülkemizde cereyan eden her türlü haksızlık ve hukuksuzluğa karşı çıkmayı temel amaç sayar. Bu amaçların gerçekleştirilmesinde evrensel insan haklarına ve Anayasaya dayanan demokratik, laik, sosyal adalet ve hukuk devleti anlayışı içinde çalışır.  

Memur Sen, Anayasa, yasalar ve Türkiye Cumhuriyeti'nin taraf ve üye devlet olarak bağlı olduğu uluslararası sözleşme ve şartlardan doğan hak ve yetkilerine dayanarak üyelerinin ortak ekonomik, sosyal, kültürel ve demokratik hak ve menfaatlerini adalet ve eşitlik ilkelerine göre korumak ve geliştirmek için gerekli çalışmayı yapar.” İfadelerini kullandı. Bununla beraber Konfederasyona bağlı tüm şube başkanları iş kolları ile ilgili Sayın Valimize bilgi paylaşımında bulundular. Konuşmaların akabinde İl Başkanı Recep AKDOĞAN, Memur-Sen İl Başkanlığı adına Sayın Valimize hediyelerini takdim etti. Sayın Valimiz Yunus SEZER’in ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade etmesinin ardından ziyaret sonlandırıldı.

 

PAYLAŞ :