Halk Sağlığı Başkan Yardımcılarına Ziyaret
25 Şubat 2016, Perşembe

Genel Başkanımız Metin Memiş ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Türkiye Halk Sağlığı Kurumu (THSK) Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Nurhan İnce ve Doç. Dr. Fazilet Duygu'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İlk olarak Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Fazilet Duygu'yu ziyaret eden Genel Başkanımız Memiş, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Sendikamızın çalışmaları hakkında bilgi veren Memiş, sorunların çözümünde ilgili kurumlarla diyalogdan yana olduğumuzu ifade etti. Çözüm odaklı sendikal bir anlayışı benimsediğimizi ifade eden Memiş, sorunların tespiti ve çözüme yönelik öneriler için çok sayıda çalıştay ve sempozyum düzenlediğimizi belirtti.



Daha sonra Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nurhan İnce’yi ziyaret eden Genel Başkanımız Memiş, yeni görevinde başarılar diledi ve sendikamızın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Sunulan sağlık hizmetinin kalitesinin artması ve memnuniyetin artmasının, çalışan memnuniyetiyle doğru orantılı olduğuna dikkat çeken Memiş, bunun için sorunların çözümü ve çalışma ortamlarının iyileştirilmesine yönelik çalışmalar yaptığımızı ifade etti.



Ziyaretlerde Genel Başkanımız Metin Memiş’le birlikte Genel Başkan Vekilimiz Semih Durmuş, Genel Başkan Yardımcılarımız Kemal Çırak, İdris Baykan, Mustafa Örnek ve Abdülaziz Aslan da yer aldı.

PAYLAŞ :