Genel Başkanımız Memiş’den Şehit Gümüş’ün Eşine Taziye Ziyareti
24 Şubat 2016, Çarşamba

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin tuzakladığı bombanın patlatılması sonucu çöken binada enkaz altında kalan Jandarma Astsubay Üstçavuş Hüseyin Gümüş'ün eşi ATT Kıymet Gümüş’e Genel Başkanımız Metin Memiş taziye ziyaretinde bulundu.

Ankara’nın Gölbaşı ilçesindeki evde şehidin eşi Kıymet Gümüş’e taziyelerini ileten Genel Başkanımız Metin Memiş, acılı aile ve yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti. 

Terör bölgesinde görev yapan askerlerin, polislerin, sağlık çalışanlarının, öğretmenlerin kutsal bir mesleği ifa ettiklerini kaydeden Genel Başkanımız Memiş, bölgede terör olaylarından dolayı şehit olanların hakkının asla ödenemeyeceğini söyledi. 

Terörün ve terör örgütünün ülkemizdeki huzur ve barış ortamının en büyük düşmanı olduğunu belirten Genel Başkanımız, “Geleceğimiz için, kardeşliğimiz için, birlik ve beraberliğimiz için terörle mücadele, son terörist ya silahını bırakıp teslim oluncaya, ya da etkisiz hale getirilinceye kadar sürmelidir. Biz de bunun arkasındayız” şeklinde konuştu.
Genel Başkanımız Metin Memiş, şehidin eşi Kıymet Gümüş’e taziyelerini ilettikten sonra kurulan taziye çadırında vatandaşlarla sohbet etti.

Ziyarette Ankara 1 No’lu Şube Başkanımız Şenol Şahin ve şube yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.

 

 

 

 

PAYLAŞ :