MİLLİ BİRLİK ve BERABERLİK TURNUVASI
16 Kasım 2018, Cuma

MİLLİ BİRLİK ve BERABERLİK TURNUVASI

Milli Birlik ve Beraberlik temalı düzenlemiş olduğumuz halı saha futbol turnuvamız akabinde, turnuvamıza değerli katkılarını esirgemeyip hakemlik hizmetiyle katkı sağlayan Sayın Şeref DURUYÜREK’i sendikamızda ağırlayıp kendisine teşekkür ettikten sonra Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN tarafından şiltleri takdim edildi.

Ayrıca aynı turnuvada “En Centilmen Takım” ünvanına hak kazanan Yüksek İhtisas Laboratuvar Takımı adına şiltleri Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN tarafından takdim edildi.

Şube Başkanımız AKDOĞAN yapmış olduğu açıklamada “Bizler; Şahsım ve Yönetim Kurulum olarak hayatın her anında birliğin kuvvetini bir olmanın önemini aklımızdan çıkarmadan bu ilke ile istişare içerisinde faaliyetlerde bulunmaktayız. Şahsım ve Yönetim Kurulum adına; Bu faaliyetlerimizden biri olan Milli Birlik ve Beraberlik temalı halı saha futbol turnuvası etkinliğinde bizleri yalnız bırakmayarak bu faaliyette yer alan Saha işletmesinden, Hakemimize Futbol Takımlarımızdan seyircilerimize kadar her bireye ayrı ayrı şükranlarımı sunarım. Aziz Milletimize Sağlıklı ve Mutlu Yıllar Yarınlar dilerim.” Şeklinde görüşlerini bildirdiler.

 

PAYLAŞ :