3 Şubemizde Genel Kurul Coşkusu Yaşandı
22 Şubat 2016, Pazartesi

İstanbul 2 No’lu Şubemizin Olağanüstü kongresi ile Karaman ve Yalova şubelerimizin olağan genel kurulları bu hafta sonu yapıldı. Yapılan genel kurullar sonrası İstanbul 2 No’lu Şube Başkanlığına Cesur Öztürk seçilirken, Karaman’da İdris Güneş ve Yalova’da İbrahim Oktay yeniden şube başkanı seçilerek güven tazeledi.

İSTANBUL 2 NO’LU ŞUBEDE CESUR ÖZTÜRK

İstanbul 2 No’lu Şubemizin 1. Olağanüstü Genel Kurulu’na Genel Başkan Yardımcılarımız Mustafa Örnek ve Abdülaziz Aslan’ın yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan da katıldı.  Divan Başkanlığına seçilen Genel Başkan Yardımcımız Abdülaziz Aslan yaptığı konuşmada, Sağlık-Sen’in büyük bir aile olduğunu, şube genel kurullarımızın da bu büyük aileye yakışır şekilde gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Seçimlerden sonra herkesin Sağlık-Sen ve sağlık ve sosyal hizmet çalışanları için çalışacağına olan inancını belirten Aslan, seçilen yönetime başarılar diledi.

Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Örnek de, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının, Sağlık-Sen yetkili olduktan sonra kazanımlarla tanıştığını söyledi. Her toplu sözleşme, KİK ve KPDK sonrası yeni kazanımlara imza attığımızı belirten Örnek, başarının arkasında büyük aile olmanın verdiği güç, kazanma hırsı ve kararlılık olduğunu kaydetti.

Yapılan seçim sonrası Cesur Öztürk ve yönetiminin seçildiği kongrede yönetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu; Başkan Vekili Yasin Bahadır, Başkan Yardımcıları Fahri Aziret, Erkan Başyiğit, Fatih Uyar, Hüsamettin Ak ve Zafer Oba.

KARAMAN’DA TEKRAR İDRİS GÜNEŞ

Karaman Şubemizin 2. Olağan Kongresi’ne ise Genel Başkan Yardımcılarımız Kemal Çırak ve Himmet Bayar katıldı. Kemal Çırak, kongrenin birlik ve kardeşlik içerisinde geçmesinden dolayı teşekkür etti. Kemal Çırak, seçimlerin bir bayrak yarışı olduğunu, esas olanın bu davaya hizmet olduğunu ifade etti. Divan Başkanlığı’na getirilen Genel Başkan Yardımcımız Himmet Bayar da sadece sendikacılık yapmadığımızı, bu milletin değerlerine de sahip çıkarak örnek bir sivil toplum kuruluşu olduğumuzu ifade etti. Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker’in de katıldığı kongre sonrası, mevcut şube başkanımız İdris Güneş yeniden başkanlığa seçilirken, Şube Yönetim Kurulumuz şu isimlerden oluştu: Mehmet Emin Acaruygun, Onur Güngör, Ahmet Hakan Şenel, Ramazan Erdeo, Cumhur Büyükşahin, Mehmet Koraş

YALOVA’DA YİNE İBRAHİM OKTAY

Yalova şubemizin yapılan kongresinde ise mevcut başkan İbrahim Oktay yeniden başkan seçildi. Oktay yaptığı konuşmada, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunlarını çözmek için şimdiye kadar olduğu gibi şimdiden sonra da bütün güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. Oktay, yeniden başkan seçilmesinden dolayı da teşekkür etti. Yapılan seçim sonrası Yalova Şubemizin Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Fatih Mehmet Yiğit, Halil İbrahim Özer, Recep Aydın, Erol Kilim, Özgen Gülger, Süleyman Kaşaca