Genel Başkanımız Memiş’den Hastane Ziyareti
17 Şubat 2016, Çarşamba

Genel Başkanımız Metin Memiş, Ankara’nın Sincan ilçesinde bulunan Dr. Nafiz Körez Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Memiş, Hastane Yöneticisi Op. Dr. Ömer Şahin’i makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü. Ziyarette, Sağlık-Sen’in çalışmaları hakkında bilgi veren Genel Başkanımız, çalışanların sorunları, hak ve kazanımları için mücadele ettiğimizi söyledi. Çalışma barışının sağlanması ve huzurlu bir ortamdaki çalışmanın yapılan işin kalitesini de yükselttiğine dikkat çeken Memiş, gerek bakanlıklar, gerekse ilgili kurumlarla her zaman diyalogdan yana olduklarını ifade etti. Sorunlar çözülene kadar mücadeleden vazgeçmediğimizi belirten Genel Başkanımız, büyük bir özveriyle çalışan sağlık çalışanları için ne yapılsa az olduğunu ifade etti.



Hastane Yöneticisi Ömer Şahin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sağlık-Sen’in çalışmalarını bildiğini ve yakinen takip ettiğini de belirten Şahin, sağlık çalışanlarının sorunlarının çözümünde her zaman kapısının açık olduğunu ifade etti. Sağlık-Sen’in, çalışanların hak ve kazanımlarını artırmak için yaptığı çalışmaların önemli olduğunu da ifade eden Ömer Şahin, bu konuda elinden gelen desteği vermeye devam edeceğini kaydetti.




Genel Başkanımız Memiş daha sonra Dr. Nafiz Körez Devlet Hastanesi’nde işyeri temsilcilerimizle birlikte sendika odasını ziyaret etti. Hastaneyi de gezen Genel Başkanımız Memiş, sağlık çalışanları ile sohbet etti. Genel Başkanımız Metin Memiş’e ziyarette Ankara 1 No’lu Şube Başkanımız Şenol Şahin ve işyeri temsilcilerimiz eşlik etti

PAYLAŞ :