Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na Yazımızı Gönderdik
05 Eylül 2018, Çarşamba

Sağlık-Sen olarak; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na yazı yazarak, çalışanların uzun zamandır beklediği görevde yükselme ve unvan değişikliği sözlü sınav tarihi ile, yer değişikliği başvuru sonuçlarının en kısa sürede açıklanmasını istedik.

Aile ve Sosyal Politikalar bakanlığı, görevde yükselme ve unvan değişikliği yazılı sınavının 13 Ocak 2018 tarihinde Ankara’da yapıldığını ve sonuçların 06 Şubat 2018 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı’nın internet sitesinde ilan edildiğini hatırlattığımız yazıda, aradan geçen zamana karşın, sözlü sınav tarihinin duyurulmadığını, bunun da yazılı sınavı kazananları mağdur ettiğini belirttik. 

Yazdığımız yazıda ayrıca, 09/04/2018-27/04/2018 tarihleri arasında 2018 yılı Yer Değişikliği Genel Atama Dönemi için başvuruların alındığını belirttik ve belirlenen süre içinde sonuçların açıklanmamasının yer değiştirmeye başvuranları mağdur ettiğini dile getirdik. Okulların açılmasına sayılı günler kalmasına karşın, yer değişikliği sonuçlarının açıklanmaması başvuran çalışanları tedirgin etmekte ve bu sonuçlar en kısa sürede ilan edilmeli.

 

 

PAYLAŞ :