AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ ÖZNUR ÇALIK'TAN SENDİKAMIZA ZİYARET
28 Ağustos 2018, Salı

Ak Parti Malatya Milletvekili ve Ak Parti MKYK Üyesi Sayın Öznur Çalık sendikamızı ziyaret etti. Beraberinde Ak Parti İl Teşkilat yöneticileri ile birlikte sendikamıza ziyarette bulundu. Misafirleri kalabalık bir topluluk karşıladı.

Ziyaret esnasında Şube Başkanı Sayın Mehmet Bingöl özetle; "Sayın Ak Parti MKYK Üyesi ve Milletvekilim, sayın Ak Parti İl Teşkilat Yöneticilerim, sendikamızın ilçe ve işyeri temsilcileri,üyelerimiz ve değerli basın mensupları öncelikle sendikamıza hoş geldiniz. Seçim öncesi ziyaret edeceğinizi söylediniz, bu gün sendikamızı ve bizleri onurlandırdınız. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Öncelikle belirtmeliyim ki bu ağustos ayında ziyaret bizlerce daha anlamlı bulunmaktadır. Çünki bu ay milletimizin zafer ayıdır. Millet olarak tarihte hep bu aylarda büyük zaferlere imza atmışız. Başta Anadulu'yu yurt edinen Sultan Alparlan'ın Malazgirt zaferi,Çaldıran Savaşı, Kıbrıs'ın fethi, Büyük Taarruz gibi büyük zaferler kazanılmıştır. Geçmişte zulmün olduğu her yere adaleti götürmek için mücadele edilmiş ve başarılmıştır. Bu gün ülkemize zalimler çeşitli cephelerden saldırmaktalar. Günümüzde ekonomik yaptırımlarla ülkemizi ve milletimizi dize getirmeye çalışmaktalar. Ancak onların unuttukları birşey var, o da Türk milletinin asla boyun eğmeyeceğidir. 15 Temmuzda nasıl tek yürek olmuşsak bu günde tek yürek olup dimdik ayakta duracağız. Sağlık Sen olarak her türlü desteğe hazır olduğumuzu bildirmek istiyoruz. Devletimize ve hükümetimize güvenimiz sonsuzdur. Tekrar şahsım ve yönetimim adına hoş geldiniz diyorum." dedi.

Sayın Öznur Çalık ise özetle; "Sayın Başkanım ve yönetim Kurulu, Ak Partimizin Yöneticileri ve Kadın Kolları, Sağlık Sen'imizin değerli üyeleri ve saygıdeğer basın mensupları, Seçimlerden önce Sağlık Sen'i ziyaret edeceğime söz vermiştim, bu gün sizlere teşekkür etmek için buradayım. Sağlık Sen olarak zor zamanlarda sürekli desteklerinizi hissettik. En son seçimlerde huzurdan, barıştan, kardeşlikten ve birlikten yana tavır koyarak Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve Ak Partimize destek oldunuz. Şükranlarımızı sunuyorum. Ülkemiz geçmişte olduğu gibi bugünde yaptırımlarla karşı karşıyadır. Ülkemizin gelişmesini istemeyenler, Recep Tayyip Erdoğan düşmanları çeşitli senaryolarla ülkemizin üzerine gelmektedir. FETÖ uşakları, ABD ve AB piyonları vargücü ile ülkemize saldırmaktalar. Ancak başaramadılar, başaramayacaklar. Başkanım bahsetti. Bu ay milletimizin zaferi ile dolu bir aydır. İşte bu zaferlerden bazıları; 

26 Ağustos 1071 Malazgird Zaferi

11 Ağustos 1473 Otlukbeli Zaferi

23 Ağustos 1514 Çaldıran Zaferi

24 Ağustos1516 Mercidabık Zaferi

29 Ağustos 1521 Belgrad’ın Fethi

29 Ağustos 1526 Mohaç Zaferi

1 Ağustos 1571 Kıbrıs’ın Fethi

23 Ağustos 1921 Sakarya Meydan Savaşı’nın başlaması

26-30 Ağustos 1922 Büyük Taarruz.

Özetle zalimlerin karşısında milletimiz dimdik ayakta durmuş, zülmün olduğu heryere adalet götürmüştür. Ak Parti Olarak milletimize ve ülkemize hizmet etmeye devam etmektedir. Ülkemiz partimiz döneminde çağ atlamıştır. Özellikle sağlık alanında devrim gibi projeler yapmaktadır. En son olarak yıpranma konusunu hallettik. Bu sürede özellikle Sağlık Sen Genel Başkanı Sayın Metin Memiş ve Şube Başkanı Mehmet Bingöl her defasında yıpranmayı dile getirdiler. Bizde meclise taşıdık ve sonunda sağlıkçılar tarihte ilk kez yıpranma hakkı elde etti. Yine ilimize bir çok sağlık yatırımı kazandırdık. Kazandırmaya devam ediyoruz. Bunların dışında birçok kazanımları ilimize sağladık. Bunların hiçbirisi kendiliğinden olmadı. Geçmişten günümüze tüm Ak Parti milletvekili kardeşlerimin çalışmaları ve gayretleri sayesinde oldu. Malatyamıza helal olsun. Tekrar Sağlık Sen Şube Başkanı ve Yönetimi nezdinde camianıza teşekkür ediyorum." dedi.

PAYLAŞ :