Sağlıkçılardan Amerika’ya Tokat Gibi Yanıt
14 Ağustos 2018, Salı

ABD’nin Türkiye’nin müttefiki ise ona göre hareket etmesi gerektiğini belirten Sağlık Sen İzmir 1 No’lu Şube Başkanı Özgür Yıldırım, “Ekonomide  15 Temmuz’u gerçekleştirmek isteyenler şunu iyi bilsin başaramayacaklar. Sağlık çalışanları olarak ülkemizin birlik ve beraberlik içinde bu sürecin üstesinden geleceğimize güvenimiz tamdır” dedi.

Türkiye’nin ekonomik kriz ortamına sürüklenmesine vatandaşlar dolarlarını bozdurarak destek verirken, birlik ve beraberlik hareketine bir destek de sağlıkçılardan geldi. Sağlık Sen İzmir 1 No’lu Şube Başkanı Özgür Yıldırım, 15 Temmuz’da istediklerini elde edemeyenler, şimdi ekonomik kriz ile bunu gerçekleştirmek istediklerini ifade etti. Ne ABD’nin ne de küresel güçlerin emellerine ulaşamayacaklarını belirten Başkan Yıldırım, “Ülkemiz, birlik ve beraberlik içerisinde bu süreçten güzel yarınlara çıkmayı başaracaktır. Hükümetimizin açıkladığı ekonomik önlemleri destekliyoruz” dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü

‘Türkiye bir ve bütün olarak hiç bir unsura boyun eğmeyecek. İşlerine geldiğinde Müttefik olacak işlerine gelmediğinde düşman. Dün taşeronlarıyla iş çeviriyordular. İş çevirecek taşeron kalmayınca bugün son hamlelerini ekonomiye müdahale ederek yapmaya çalışıyorlar. Papazlarını ülkemizi karıştırması için sahaya sürecekler sonra yakalandığında serbest bırakılmasını istenecek. Bir de süre vererek tehdit edecek. Bu kabul edilemez. Türkiye bu söylemlere ve tehditlere boyun eğecek bir ülke değildir. Aç kalırız ama boyun eğmeyiz. Herkesin ve her kesimin sorumluluk alması gerekiyor. Biz Sağlık Sen olarak Dün olduğu gibi bugünde Devletinin ve Milletinin yanında Dik duran Sendikacılıkla var olacağız. Küresel emperyalizme ve taşeronlarına boyun eğmeyen CUMHURBAŞKANIMIZIN yanında olmaya devam edeceğiz’

Yıldırım, “Türkiye eski Türkiye değil.”Banane Amerika’dan “diye haykıran “Milli ve Yerli üretimin ve yerinde tüketimin olması gerektiği bilinci artık oluşuyor. Sağlık Sen olarak, bu süreçten başarıyla çıkacağımızdan eminiz. İnanıyoruz - Başaracağız ve Kazanacağız “diye konuştu.

PAYLAŞ :