Memiş: Hain Tuzaklar, Sağlık Çalışanlarının Özverisi İle Bozuluyor
02 Şubat 2016, Salı

Genel Başkanımız Metin Memiş, Ülke TV canlı yayınında, sağlık çalışanlarının terörle mücadelenin yürütüldüğü bölgelerde büyük bir özveri ile görev yaptığını söyledi. Terör örgütünün, sağlık çalışanlarını yıldırarak bölgeden gönderme amacında olduğunu belirten Genel Başkanımız, bu hain tuzak ve oyunların, bölgeye geçici görevle giden sağlık çalışanları ve UMKE ekiplerinin görev sürelerini uzatarak çalışmaya devam etmesiyle bozulduğunu kaydetti.

112 ekiplerinin sokağa çıkma yasağı olan bölgelerin dışında, gelen her çağrıya gittiğini de belirten Genel Başkanımız, sağlık hizmetinin verilmesi noktasında bakanlığın aldığı inisiyatifi de önemsediklerini belirtti.

Bölgede bir çok sağlık çalışanı mağdur olurken, hayatını kaybedip, yaralanırken, sağlık çalışanlarının hakkını savunması gereken Türkiye Tabipler Birliği’nin terör dilini kullanmasını anlamakta zorlandıklarını belirten Memiş, “Birçok sağlık çalışanı mağdur olurken, TTB terör diliyle barış çağrısı yapıyor. Bu teröre hizmettir. Meslek örgütü olarak sağlık çalışanlarının hakkını savunması gereken TTB, söylemleriyle teröre hizmet ediyor. Bu örgütün yöneticileri, terör örgütüne destek vereceklerse, istifa edip, örgüte başka çatıların altında çalışsınlar” şeklinde konuştu.

HABERİN VİDEOSU

PAYLAŞ :