AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÖZNUR ÇALIK'TAN MALATYA SAĞLIK SEN'E ZİYARET
21 Haziran 2018, Perşembe

Malatya Milletvekili ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Öznur Çalık Malatya Sağlık Sen'i ziyaret etti.

Ak Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Mahmut Öner Özer ve Ak Parti Malatya Kadın Kolları Üyeleri ile birlikte sendika hizmet binamıza gelen Sayın Çalık'ı sendikada Şube Başkanı Mehmet Bingöl, Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe ve İşyeri Temsilcileri ve üyelerin bulunduğu kalabalık bir topluluk karşıladı. Ziyaret esnasında konuşma yapan Malatya Sağlık Sen Şube Başkanı Mehmet Bingöl; 24 Hazirana yaklaştığımız bu önemli ve yoğun bir günde bizleri ziyaret etmenizden ötürü sendikam, şahsım ve yönetimim adına teşekkür ediyor hoş geldiniz diyorum. Önümüzdeki süreçte Milletvekili adaylığınızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyor başarılar diliyor, yolunuz açık olsun diyorum. Biz Memur Sen genelinde, özelinde de Sağlık Sen olarak her zaman Yerli ve Milli bir duruş sergilemişizdir. Dün olduğu gibi bugünde, yarında yerli ve milli olanların yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. Biz herzaman ülkenin birlik ve beraberliğinden yana tavır aldık, ülkenin huzur ve barışından yana tavır aldık öylede devam edeceğiz. Biz Sağlık Sen olarak geçmişte gezi olaylarında, 17-25 aralık sürecinde, hendek olaylarında, 15 temmuz hain kalkışmada nasıl devletimizin yanında saf tutmuşsak bu günde devletimizi milli ve manevi cizgide ileriye taşıyanların yanında olmaya devam edeceğiz. İpleri dışarıda kendileri içeride olan piyonlara Allah'ın izniyle fırsat vermeyeceğiz. Tekrar hoş geldiniz diyor başarılar diliyorum dedi. 

Malatya Milletvekili ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Öznur Çalık ise; Sayın Sağlık Sen Şube Başkanım, yönetim kurulu arkadaşlarım ve Sağlık Sen'imizin güzide siz değerli üyeleri, bizleri burada böyle kalabalık ve coşkulu bir şekilde karşılamanızdan dolayı teşekkür ediyorum. Ben de Menu Sen' e bağlı Sağlık Sen'in bir neferiyim. Bende sizden, sağlık camiasından birisiyim. Bildiğiniz üzere önümüzde bir seçim süreci var. Geçmiş seçimlerden çok çok önemli bir seçim. Çünkü bu seçim yeni bir sisteme geçişin ilk basamağı. Başkanlık Seçimine geçiş olacak. 24 Haziranda iki oylamayı yapacağız. Bir oyu seçeceğimiz Başkana kullanacağız, diğer oyu ise milletvekillerine vereceğiz. Bizler sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın izni ve onayı ile Malatya Milletvekili olarak aday olduk ve çalışma yapıyoruz. Ben sizlere Ak Parti olarak yaptığımız hizmetleri anlatmayacağım, zaten siz bunların en yakın şahitlerisiniz. Ben sizlerden, yapılan bu hizmetleri herkese anlatmanızı istiyorum. Geçmişi unutmamanızı istiyorum. Biliyorum ki Sağlık Sen herzaman yerli ve milli duruş sergilemiştir. Yarında aynı duruşu gösterecektir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve ekibine sahip çıkacaktır. Allah sizlerden razı olsun. Rabbim bizlerede hayırlı hizmetler vermeyi nasip etsin. Tekrar Sayın Sağlık Sen Şube Başkanıma, Yönetimine ve siz kardeşlerime teşekkür ediyorum. Allah yardımcımız olsun dedi.

Daha sonra sendikamızdan ayrılarak esnafları ziyaret edip selamladıktan sonra ayrıldı.

PAYLAŞ :