BAYRAMLAŞMA ZİYARETLERİMİZ
21 Haziran 2018, Perşembe

SAĞLIK-SEN’DEN BAYRAMLAŞMA ZİYARETLERİ

 

Olağan zamanlarda olduğu kadar her vesilede personel ile bir araya gelen yönetim kurulumuz mübarek Ramazan Bayramında da sahada çalışan personelimizle bir araya geldi. Bayramlaşmanın yanı sıra İlimizde sunulan sağlık hizmetini arttırılması, Personelin çalışma koşulları ve memnuniyetinin sağlanması konusunda fikir alış verişlerinde bulunuldu. Bayramlaşma ziyaretleri sonrasında Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanımız Sayın Recep AKDOĞAN yapmış olduğu açıklamasında;

“Şahsım ve Yönetim Kurulumuz olarak, ekip ruhu ile birlikte ve her fırsatta; bayram, seyran demeden üyelerimiz başta olmak üzere tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının durumlarını gözden geçirmek, sorunlarını dile getirip çözüme kavuşturmak noktasında tüm mesaimizi seve seve harcamaktayız. Bizler inanıyoruz ki birlik olduğumuz sürece hiçbir sorun hiçbir engel bize zor olmayacaktır. Bu bayramda da üyelerimizle ve tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanları ile birlikte olmaya onların bu güzel bayramlarını kutlamaya çalıştık. Bizler bu ziyaretlerimizi seve seve canı gönülden yapmaktayız. Her fırsatta da üyelerimizle bir arada olmaktan onur duymaktayız.

Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun ki dostluğu, sevgiyi ve güzel duyguları paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissettiğimiz bir Ramazan Bayramını yaşadık. Ziyaretlerimizle ulaşamadığımız tüm dostlarımızın, arkadaşlarımızın, Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının bayramını en kalbi duygularımla kutlarım. Aynı şekilde nice bayramlara hep birlikte güçlü bir şekilde ulaşmayı niyaz ederim.”

Şeklinde görüşlerini ifade ettiler.

 

PAYLAŞ :