Sarıeroğlu: Yıpranma Payı Seçimden Sonra Hayata Geçecek
08 Haziran 2018, Cuma

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar ve Genel Başkanımız Metin Memiş Adana Şubemizin düzenlediği sahur programına katıldı.

Burada konuşan Genel Başkanımız Metin Memiş, yıpranma payı talebimize değindi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu ise yıpranma payının tüm sağlık çalışanlarını kapsayacak şekilde hazır olduğunu ve 24 Haziran seçimlerinden sonra hayata geçirileceğini söyledi. Metin Memiş, sağlık çalışanlarının uzun bir süredir yıpranma payını beklediğini ifade ederek, “Yıpranma payı fedakarca hizmet veren sağlık çalışanlarımızın hakkı ve bu konudaki mücadelemiz devam ediyor. Tüm sağlık çalışanlarına yıpranma payı verilene kadar da devam edecek” şeklinde konuştu.

İSTİKRAR ÇALIŞMA HAYATINI AYAĞA KALDIRDI

Gündeme dair de konuşan Metin Memiş, istikrar ve güven ortamının Türkiye’de devam etmesi gerektiğini ifade etti. Türkiye’nin istikrarsız yönetildiği dönemde en fazla çalışma hayatının etkilendiğini belirten Memiş, çalışma hayatının istikrarın olduğu dönemde ayağa kalktığını vurguladı. 16 yıllık süreçte sorunların geride bırakıldığını hatırlatan Memiş, önemli kazanımların bu dönemde elde edildiğini ve çalışma hayatındaki sorunların bu dönemde aşıldığını belirtti.

KURUM: SAĞLIK-SEN AİLESİ OLARAK BÜYÜYEREK GÜÇLENDİK

Adana Şube Başkanımız Recep Kurum ise konuşmasında Sağlık-Sen ailesi olarak büyüyerek güçlendiklerini ifade etti. Bu gün Adana Şubemizin 6 bin 753 üyeye ulaşarak yetkisini perçinlediğini söyleyen Kurum, bu başarının mimarları olarak temsilcileri ve şube yönetimini gösterdi. Kurum, Sağlık Sen’in kısa sürede sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının desteğiyle büyük bir imkân, büyük bir çözüm, büyük bir çıkış adresi olduğunu kaydetti. Sahur programına Osmaniye Şube Başkanımız Muhittin Çenet de katıldı.

PAYLAŞ :