SAĞLIK-SEN ÜYELERİ PİKNİKTE BULUŞTU
06 Mayıs 2018, Pazar

  SAĞLIK-SEN ÜYELERİ PİKNİKTE BULUŞTU

 

     Adıyaman Sağlık-Sen Şubesi tarafından düzenlenen Geleneksel Piknik Şöleni çok sayıda kişinin katılımıyla büyük bir kalabalık ve coşkulu bir şekilde gerçekleşti.

    Düzenlenen pikniğe Sağlık-Sen Genel Başkan Vekili Sayın Semih DURMUŞ’un yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Piknikte açılış konuşması yapan Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkanı Sayın Yasin BARUTÇU;

Düzenlenen pikniğe katılımın yoğun olmasından dolayı memnuniyetini ifade ederek;

‘’Sadece sosyal etkinlikler anlamında çalışmalar yapmıyoruz, üyelerimizin özlük hakları, mali haklar, çalışma şartlarının düzenlenmesi ve iyileştirilmesi gibi konulara özellikle önem veriyoruz.

 Üyelerimizin sendikamız tarafından düzenlenen etkinliklere karşı göstermiş oldukları ilgi ve tarafımıza göstermiş oldukları teveccüh bizleri son derece mutlu etmektedir. Bizler sendikal mücadelemizde başarıya ulaşmanın yolunun üyelerimizi mutlu etmekten geçtiğine inanıyoruz.

Adıyaman’da 3100 civarında üyemiz var. Bu üye sayısı sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın bizlere duydukları güvenin göstergesidir. Bizlere karşı duymuş oldukları güven ve vermiş oldukları destekten dolayı bütün sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.’’   İfadelerini kullandı.

Adıyaman’da olmaktan mutluluk duyduğu belirten ve geleneksel piknik şölenini organize eden Adıyaman Sağlıksen yönetimine teşekkür eden Sağlık-Sen Genel Başkan Vekili Sayın Semih DURMUŞ ise;

Sağlık çalışanlarının sendikal mücadelesi ve sendika mevzuat konularında bilgiler vererek, sağlık çalışanlarının sendikaya üye olmasının ne derece önemli olduğunun altını çizdi.

Sağlık-Sen’in vizyonu ve misyonu hakkında açıklamalar yapan Genel Başkan Vekili,  Sağlık-Sen’in kazanımları noktasında birçok konuda bilgiler vererek, sendikanın gündemindeki konuların hangi aşamada olduğu noktasında sağlık çalışanlarını bilgilendirdi.




PAYLAŞ :