ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR
17 Nisan 2018, Salı

Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep AKDOĞAN ve Yönetim Kurulu Yüksek İhtisas Hastanesi doğum salonu, ameliyathane ve servis çalışanlarının ziyaretinde bulundu.

İstişare toplantısı şeklinde geçen ziyarete Başhekim Sayın Tekin AKÇA, Başhekim Yardımcıları Uzm.Dr.Sabür ZENGİN, Dr.Fatma SÖNMEZ, Dr. Emel YÜKSEL, Dt. Mustafa TUĞRUL, Başhemşire Seval BULUT KARATAY ve Başhemşire Yardımcılarının yanı sıra Kadın doğum uzmanlarımız, Ebelerimiz, Hemşirelerimiz, Diğer sağlık personelimiz de iştirak ettiler.

Çalışanlarımızın sorunlarının konuşulduğu toplantıda Genel sorunlar ele alındı. Döner Sermaye Sisteminin çöktüğü, hakkaniyetli bir dağılımın olmadığını bu çerçevede Sağlık-Sen Genel Merkezimizin Sağlık Bakanlığı nezdinde gerekli tüm girişimlerde bulunduğu bu eşitsizliğin kalkması yönünde gereken ısrar ve çabanın gösterileceği konuşuldu.  Diğer konu olan yıpranma payının da personel ayrımı gözetmeden ötekileştirme olmadan sağlık sistemi içinde yer alan tüm çalışanları kapsaması gerektiği belirtildi. Sendika olarak 4 yıla varan bir süre boyunca bu amaç doğrultusunda tüm çabanın sarf edildiği bu sorunu gerekli mercilere yeterince ifade edildiği ve sonuçlarının yakın zamanda alınacağının beklendiği vurgusu yapıldı. Yıpranma sorunu kapsamında çalışma şartları ve bu şartların sağlık çalışanını memnun ve motive edecek şekilde düzenlenmesi gerektiği değerlendirildi.

Toplantının sonunda Sağlık-Sen Şube Başkanlığı, sağlık idarecileri ve sağlık çalışanlarının bir ve beraber olduğu sürece aşılmayacak sorunun olmayacağı kanaatine varıldı.

 

 

 

PAYLAŞ :