Çalışan Dostu Sağlık Kurumları Çalıştayı Başladı
16 Nisan 2018, Pazartesi

Sağlık-Sen Stratejik Araştırmalar Merkezi Enstitüsü (SASAM) tarafından düzenlenen Çalışan Dostu Sağlık Kurumları Çalıştayımız Ankara’da yapılıyor.

Çalıştayın açılışına Genel Başkanımız Metin Memiş, Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Örnek ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Op. Dr. Orhan Koç katıldı. Açılışın ardından Çalışan Dostu Sağlık Kurumları projesinin tanıtımı yapılarak çalıştay grupları ilan edildi. Bugün devam edecek çalıştayda 3 grup ilan edildi. Birinci çalıştay grubunun moderatörlüğünü SASAM İşgücü Politikaları ve Sendikal Haklar Direktörü Doç. Dr. Mehmet Merve Özaydın, ikinci çalıştay grubunun möderatörlüğünü Bakırçay Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tuncer Asunakutlu, üçüncü ve son çalıştay grubunun moderatörlüğünü ise Ankara Üniversitesi Uygulamalı Sosyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. M. Aytül Kasapoğlu yapıyor.  

Sağlık çalışanlarının görev yaptıkları kurumlarda yaşadıkları sorunların ele alınacağı çalıştay bugün gerçekleştirilecek gruplarla devam edecek ve genel değerlendirme toplantısıyla sona erecek.

PAYLAŞ :