MALATYA SAĞLIK SEN HİZMETE YENİ AÇILAN AĞIZ DİŞ HASTANESİNİ ZİYARET ETTİ
11 Nisan 2018, Çarşamba

Malatya Sağlık Sen Yönetim Kurulu Üyeleri olarak hizmete yeni açılan Malatya Ağız ve Diş Hastanesini ziyaret ettik.

Şeker Fabrikasından devredilen arazide, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanına inşa hastaneye giderek çalışanları ziyaret ettik. Çalışanların dilek, temenni ve isteklerini dinledik. Daha sonra hastaneye başhekim olarak atanan Dt. Fuat DEMİRTAŞ ve diğer idarecilerden başhekim yardımcıları Dt.Hatice AKTAŞ ve Dt. Uğur Ortakan, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdiresi Hatice Bulut ve Müdür Yardımcıları Mustafa Taha HOTAR ve Mustafa Özhan BOYRAZ’ı ziyaret ettik.

Ziyaret esnasında Sağlık Sen Şube Başkanı Mehmet Bingöl özetle; “Biz yaklaşık 4000 üye ile Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları alanında yetkili sendikayız. Görevimiz çalışanlar ile idare arasında köprü vazifesi görüp çalışanların sorunlarını idareye iletmek, idarenin taleplerini ve önerilerini çalışanlara bildirmek. Yani hep beraber elbirliği içerisinde kurumumuzda hizmet üreterek mutlu ve huzurlu bir şekilde hasta ve hasta yakınlarına hizmet sunmaktır. İnsanımıza ve Malatya’mıza en iyi şekilde hizmet etmektir.

Ancak hastane gezimiz sırasında gördük ki hizmet binamızın fiziki olarak bazı eksiklikler var. Hasta ve yakınları ile çalışanların kullanacağı otopark çok yetersiz. Özellikle büro olarak kullanılacak oda eksikliği çok fazla. Biz Sağlık Sen olarak Battalgazi bölgesine yeni bir diş hastanesi yapılması veya TOKİ ye devredilen Beydağı Kampüs alanına daha büyük ölçekli ve donanımlı yeni bir bina yapılarak bu binanın da sağlığın başka alanında devredilmesinin Malatyamız için daha uygun olacağını düşünüyoruz. Biz bu görüşümüzü İnşaallah ilgili yerlere ileteceğiz. Malatya halkı hizmetin en iyisini hak ediyor.

Bu bağlamda önümüzdeki süreçte siz değerli idareciler aldığınız bu bayrağı daha ileri taşıma gayreti içerisinde olacağınızı biliyoruz. Bizde sizlere destek olmak adına üzerimize düşen ne varsa yerine getireceğimizden emin olabilirsiniz. Yeni görevinizde başarılar diliyoruz.”dedi. Başhekim sayın Fuat DEMİRTAŞ ise; “Siz değerli Sağlık Sen Yönetiminin bu nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Bu süreçte hep beraber en iyi hizmeti vermek için elimden gelen gayreti göstereceğimden emin olabilirsiniz. Hep beraber birlik ve beraberlik içerisinde hizmet üreteceğiz. Allah yardımcımız olsun. Ziyaretiniz için tekrar teşekkür ediyorum.” Dedi. Daha sonra Şube Başkanı Mehmet Bingöl yeni atanan idarecilere hediye takdim etti ve günün hatırası olarak resim çektirildi.

PAYLAŞ :