MALATYA SAĞLIK SEN'DEN YARALI ÖSO ASKERLERİNE ZİYARET
04 Nisan 2018, Çarşamba

Malatya Sağlık Sen Yönetim Kurulu Üyeleri olarak, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin’de görev yaparken PKK/PYD li teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanıp Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) mensuplarını ziyaret ettik.

Afrin’de yaralanan ÖSO mensuplarını ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulunduk. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bu askerlere çok güzel bir şekilde bakıldığını, tıpkı bizim vatandaşlarımız, askerlerimiz gibi ihtimam gösterildiğini gördük. Öncelikle burada ve Ülkemizin çeşitli bölgelerinde özveri ile can siperhane görev yapan hizmetlisinden hekimine tüm sağlık camiasına teşekkür ediyorum.

Biz biliyoruz ki, bu operasyonlar Suriyeli misafirlerimizin güvenlikle ülkelerini dönmek içindir. Ülkemize dışarıdan müdahale eden proje örgütlerin bu tehditlerini bertaraf etmek içindir. Bazen şehitlerimiz geliyor. Bu noktada bazen de yaralılarımız geliyor. Gerek Türk Silahlı Kuvvetleri gerekse Özgür Suriye Ordusu askerlere burada olduğu gibi ülkemizdeki diğer hastanelerde de her türlü ihtimam gösteriliyor. Hiçbir eksiklikleri yok, her türlü ihtiyaçları gideriliyor. Askerlerimiz inşallah kısa sürede teröristleri bu bölgeden temizlerler bizler de rahat uyuruz.

Rabbim, ülkemizin, milletimizin, İslam âleminin yar ve yardımcısı olsun. Ordumuzu muzaffer eylesin. Suriye'de kardeşliğe ve bu savaşın bitmesine inanan bütün kardeşlerimizle hep birlikte el ele vererek hem buradan PKK'yı, YPG'yi temizleyeceğiz hem de burayı emperyalistlerden kurtaracağız. Geçmişte olduğu gibi kardeşçe yaşamaya, birlik ve beraberlik içerisinde, huzur içerisinde devam edeceğiz.

Geçenlerde askerlerimizle birlikte görev yaparken el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen UMKE gönüllüsü, Sağlık Çalışanlarının ve Bu Vatanın KAHRAMANI, aziz şehidimiz Burak TATAR’ı rahmetle yâd ediyoruz. Bu vesile ile tüm şehitlerimize Allah’tan Rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Yedi düvel bilsin ki; Bu millet, Vatanı, Bayrağı, Devleti ve Milleti için yediden yetmişine, hizmetlisinden profosörüne, Reis’i Cumhur’una kadar seve seve can vermeye hazırdır. Bir ölür bin diriliriz. Rabbim İnanlarla beraberdir.

Mehmet BİNGÖL

Yönetim Kurulu Adına

Malatya Sağlık Sen Şube Başkanı

PAYLAŞ :