MALATYA SAĞLIK SEN'DEN AKÇADAĞ VE DOĞANŞEHİR İLÇE ZİYARETİ
21 Mart 2018, Çarşamba

Malatya Sağlık Sen Yönetim Kurulu Üyeleri olarak Arkçadağ ve Doğanşehir ilçelerimizi ziyaret ettik. Doğanşehir  İlçemize giderek Doğanşehir Devlet Hastanesi Başhekimliğine yeni atanan Uzm. Dr. Haşim ÖZDEMİR'i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledik. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Çalışanların sıkıntıları, dilek, temenni ve istekleri aktarıldı. Daha sonra idarecilere promosyon olarak yaptırılan hediye takdim edildi.

Sonra Hastane ve 112 ASH İstasyonu çalışanları ziyaret edildi. Sendikal faaliyetlerimiz ve çalışmalarımız hakkında bilgi verildi. Çalışanların istekleri ve şikayetleri dinlendi.

Buradan Akçadağ ilçesine gidilerek Akçadağ Devlet Hastanesi Başhekimliğine yeni atanan Uz.Dr.Abdurrahim BAKIRHAN'ı makamında ziyaret ederekyeni görevinde başarılar diledik. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Çalışanların sıkıntıları, dilek, temenni ve istekleri aktarıldı. Daha sonra idarecilere promosyon olarak yaptırılan hediye takdim edildi.Sonra Hastane ve 112 ASH İstasyonu çalışanları ziyaret edildi. Sendikal faaliyetlerimiz ve çalışmalarımız hakkında bilgi verildi. Çalışanların istekleri ve şikayetleri dinlendi.

PAYLAŞ :