‘Bu Toprakların Temeli Kadının Mukaddes Emeği’ Paneli Gerçekleştirilecek
01 Mart 2018, Perşembe

Sendikamız Kadınlar Komisyonu tarafından organize edilen “Bu Toprakların Temeli Kadının Mukaddes Emeği”  Paneli 05 Mart 2018 Pazartesi günü Başkent Öğretmenevi’nde yapılacak.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, AK Parti Ankara Milletvekili, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, Memur-Sen Kadınlar Komisyonu Başkanı Habibe Öçal panel öncesi konuşma gerçekleştirecek. Şehit Eşi ve Şehit Annesi Nihal Olçok, Suriyeli Aktivist İman Bedir ve UMKE Gönüllüsü Yelda Özçelebi’nin konuşmacı olarak katılacağı panelin moderatörlüğünü Gazeteci-Yazar Özlem Albayrak yapacak.

Bir gün sürecek ve “Bu Toprakların Temeli Kadının Mukaddes Emeği” temasıyla gerçekleştirilecek panelde, konuşmacılarımız fedakâr kadınların inanç ve cesaretini anlatacak. Panelin sunuculuğunu Radyo 7 Programcısı Venhar Sağıroğlu yapacak. Kadınlar Komisyonumuzun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle hazırladığı programda Türkiye’nin atlatmış olduğu badirelerde, kadınların ödediği bedelleri ve o günleri unutturmamayı amaçlamakta. 

Panelin ardından “Örgütsel Temsil ve Yönetimin Temelleri ile Kadınların Statüsündeki Değişim” eğitim projesinin sertifika töreni yapılacak.

 

PROGRAM:

 

10.00-11.00                        :AÇILIŞ KONUŞMALARI

Burcu GÜLCAN, Sağlık-Sen Kadınlar Komisyonu Başkanı

Habibe ÖÇAL, Memur-Sen Kadınlar Komisyonu Başkanı 

Metin MEMİŞ, Sağlık-Sen Genel Başkanı

Lütfiye Selva ÇAM, AK Parti Ankara Milletvekili, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı

Ali YALÇIN, Memur-Sen Genel Başkanı

 

11.00-13.00                        : PANEL

Moderatör                         : Özlem ALBAYRAK, Gazeteci-Yazar

Nihal OLÇOK, Şehit Eşi & Şehit Annesi

İman BEDİR, Suriyeli Aktivist

Zöhre UÇAR, 28 Şubat Mağduru

Yelda ÖZÇELEBİ, UMKE Gönüllüsü

PAYLAŞ :