MALATYA SAĞLIK SEN'DEN İL SAĞLIK MÜDÜRÜ VE YÖNETİMİNE ZİYARET
28 Şubat 2018, Çarşamba

Malatya Sağlık Sen Yönetim Kurulu Üyeleri olarak Malatya İl Sağlık Müdürlüğüne yeni atanan Doç. Dr. Recep BENTLİ ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Önce İl Sağlık Müdürü  Doç. Dr. Recep BENTLİ’yi Malatya Sağlık Sen Yönetim Kurulu Üyeleri olarak makamında ziyaret ettik. Sağlık Sen Şube Başkanı Mehmet Bingöl ziyaret esnasında özetle; “Biz Sağlık Sen olarak Malatya’da yaklaşık 4.000 üye ile yetkili sendikayız. Bizler idare ile çalışanlar arasında köprü vazifesi görüyoruz. Amacımız Maltaya’mıza ve Malatya halkına en güzel şekilde hizmet sunabilmektir. Bu hizmeti sunarken de aynı zamanda fedakar sağlık çalışanlarınında huzurlu ve mutlu şekilde hizmet üretmesine katkı sağlamak, memnuniyet oranını her iki tarafta da en üst seviyede tutmak bizim hedefimizdir. Hep birlikte elbirliği yaparak istişare halinde en iyi hizmeti üreteceğimizden hiç bir şüphemiz yoktur. Bu konuda sizlerin tecrübesine güveniyor ve en iyi hizmeti sunacağınıza ve bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğinize inancımız tamdır. Dolaysıyla bu görevin hayırlara vesile olmasını diliyoruz” dedi. İl Sağlık Müdürü sayın Doç. Dr. Recep BENTLİ ise; “Hep beraber el ele vererek sağlık tesislerimizde huzulu ve mutlu şekilde vatandaşlarımıza hizmet etmek için elimizden gelen gayreti sarfedeceğimizi bilmenizi isterim. Sürekli istişareye açığız. Önerilerinize açığız. Dolaysıyla bu ziyaretiniz bizleri memnun etti. Sizlerede çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Daha sonra İl Sağlık Müdürlüğüne Başkan olarak atanan Uzm. Dr. A. Vahap Boztepe, Dr. Muhammed Duran, Dr. Kemal Şener ve Dr. Fahri Şahin'i makamlarında ziyaret edip hayırlı olsun temennisinde bulunuldu.

Daha sonra Başkan Yardımcıları Dr. Ahmet Dağhan, Dr. Mahmut Saraç, Dr. Osman İçel, Ahmet Budak, Mücahit Düzsöz, Nihal Barlık'ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilenerek hayırlı olsun temennisinde bulunuldu.

PAYLAŞ :