MALATYA SAĞLIK SEN'DEN ELAZIĞ VE TUNCELİ ZİYARETİ
21 Şubat 2018, Çarşamba

Sağlık Sen Genel Başkanımız Sayın Metin Memiş, Genel Başkan Yardımcılarımız Himmet Bayar, Abdülaziz Arslan ve Adıyaman, Bingöl, Elazığ, Diyarbakır Şube Başkan ve Başkan Yardımcılarının katılımı ile Tunceli ziyareti öncesi Elazığ Valimiz Sayın Çetin Oktay Kaldırım’ı, Elazığ Belediye Başkanı Sayın Mücahit Yanılmaz ve Ak Parti Elazığ İl Başkanı Sayın Ramazan Gürgöze’yi makamlarında ziyaret ettik.

Yapılan bu ziyaretlerin ardından karayolu ile Tunceli Pertek İlçesine gidildi. Burada Pertek İlçe Hastanesi ziyaret edilerek sağlık çalışanları ile görüşüldü. Pertek ziyareti sonrasında Tunceli’ye gelerek Tunceli Belediye Başkanı ve Valisi Tuncay SONEL’i makamında ziyaret ettik. Sıcak bir karşılama ve sohbette Tunceli’nin değişen ve gelişen yüzünü gördük.

Buradan Tunceli İl Sağlık Müdürü Dr. Sercan Özaydın’ı makamında ziyaret ederek sağlık çalışmaları hakkında bilgi aldık.

Tunceli devlet hastanesine gidilerek Hastane Başhekimi Op.Dr. Çağdaş ÖZDEMİR’i ziyaret edip birlikte hastaneyi gezerek çalışanlar ile görüşüldü.

Son olarak Tunceli Sağlık Sen Şubesinin düzenlediği İl Divan Toplantısına katıldık. Yoğun katılımın olduğu toplantının açılış ve selamlama konuşmasını Şube Başkanı Özgür Kırmızıtaş yaptı. Sonra söz alan Sağlık Sen Genel Başkanımız Sayın Metin Memiş katılımcılara hitaben bir konuşma yaptı. İl Divan toplantısına Tunceli Vali Yardımcıları, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı ve daire amirleri misafir olarak katıldı. Burada yapılan yemek ikramından sonra Ak Parti İstanbul Milletvekili Sayın Metin Külünk’ün Tunceli Belediyesince Tunceli İl Kültür Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen "Yeni Dünya Düzeni ve Türkiye İdeali" konulu konferansına katıldık.

PAYLAŞ :