TEŞKİLAT EĞİTİMİ
08 Ocak 2018, Pazartesi

Teşkilat Eğitim Programlarımızın 3. Grup toplantısı Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde Genel Başkanımız Metin Memiş, genel merkez yönetim kurulu üyelerimiz ile Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın katılımıyla başladı.
Toplantının açılışında konuşan Genel Başkanımız Metin Memiş, Memur-Sen ve Sağlık-Sen olarak her alanda öncü olmamız gerektiğini söyledi. Milli şuur ve medeniyet mefkuresinin zor zamanlarda ortaya çıkan hasletler olarak kalmaması gerektiğini söyleyen Memiş, bu hasletlerin toplumsal hayatın bütün alanlarında öncü bir düşünce olarak varlığını hissettirmesi gerektiğini kaydetti.
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ise konuşmasında, Memur-Sen olarak sendikacılıkta bir model olduğumuzu, gelinen noktanın gurur verici olduğunu söyledi. Kamu Denetçiliği Kurumu Başkanı Avukat Şeref Malkoç da, kurumun çalışmalarının yanı sıra güncel konuları içeren bir konferans verdi.

Teşkilat Eğitimimiz Tamamlandı.

Ankara Kızılcahamam’da Teşkilat Eğitim Toplantımız tamamlandı. Programda Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Örnek; Sendikal Mevzuat ve Bakanlık Uygulamaları, Doç. Dr. Mehmet M. Özaydın; Değerler Sendikacılığı ve Saha Uygulamaları, Çalışma Hayatı Uzmanı Tarkan Zengin; Kamuda Etkili Sendikacılık ve Temsil, Eğitimci Mahmut Satılış da Farkındalık ve Değerlerimiz konularında sunumlar gerçekleştirdi.

Eğitimler sonrasında Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep AKDOĞAN yapmış olduğu konuşmasında;

“Değerli yol arkadaşlarım; Bizler Sağlık-Sen olarak, fedakâr, çalışkan, özverili sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının emeğinin, alın terinin kıymetinin görülmesi ve mağdur konuma düşürülmesine karşın, her zaman sahada olduk, ‘ELİMİZİ DEĞİL, GÖVDEMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK’ Gerek halkımız adına, gerekse kıymetli üyelerimiz adına enerjimizi sarf etmekten geri durmadık. Bugün burada teşkilat eğitimlerimizi yapmak için toplandık. Hizmet etme yarışında olan Yönetim Kurulu üyelerimize bu eğitimlere iştiraklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Değerli arkadaşlar; Bir araya gelmek kadar, bir arada kalmak da önemlidir. Biz birbirimizle ayrışmayı değil birbirimizle daha da kenetlenmeyi seçmeliyiz. Düşen her kim olursa olsun el uzatmalıyız. Bu kapsamda gerekiyorsa her üyemize bizler ulaşıp onların dertlerine ortak olmak için enerjimizi tüketmeliyiz.

Halis bir niyetle ve azimle çıktığımız bu yolda benimle birlikte tüm yönetim kurulu üyelerimiz ve temsilcilerimizin bu görevi ziyadesiyle ve can-ı gönülden yerine getireceklerinden şüphem yok. Sizlere şahsım ve camiamız adına şimdiden teşekkür eder ve başarılar dilerim.” diyerek görüşlerini belirtti.




HABERİN VİDEOSU

PAYLAŞ :