BERABERLİK YEMEĞİ COŞKUSU...
02 Kasım 2015, Pazartesi

Yemeğin katılımcıları üyelerle birlikte Başbakan Yardımcısı Numan KURTULMUŞ ve AK Parti’nin Milletvekili adaylarıyla yöneticileriydi. Yemekte Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver YILMAZ ile Altınordu Belediye Başkanı Engin TEKİNTAŞ da yer aldılar. Yemeğin ev sahipleri ise Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Kemal ÇIRAK ve Sağlık Sen Ordu İl Başkanı Bilal İNANLI’ydılar.

1 Kasım seçimler öncesi gerçekleştirile birlik ve beraberlik yemeğinin misafirleri siyasetçiler olunca yemek boyunca da siyaset konuşuldu.

Gecenin açılış konuşmasını Sağlık Sen Ordu İl Başkanı Bilal İNANLI yaptı. İNANLI konuşmasında Sağlık Sen’in gerek Ordu’da ve gerekse Türkiye genelinde sağlık çalışanlarının elde ettikler kazanımlar noktasında önemli görevler üstlendiğini, bu sorumluluk bilinciyle çalışmalarına devam ettiklerini dile getirdi. İNANLI konuşmasının sonunda 1 Kasım’da yapılacak Genel Seçimlerde Türkiye’nin geleceği için oy vereceklerini vurguladı.

 Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Kemal Çırak yaptığı konuşmasında Sağlık-Sen olarak kazımları hakkında bilgi verdi.

Çırak, Sağlık-Sen olarak “demokrasinin kazanması için mücadele ettik ve etmeye de devam edeceğiz” diyerek  konuşmasını tamamladı.

 

Gecenin bir başka konuşmacısı da Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Ordu Milletvekili Numan KURTULMUŞ idi.

KURTULMUŞ konuşmasında 1 Kasım Pazar günü yapılacak seçimlere değinerek verilecek bir oyun önemine dikkat çekti.

Türkiye üzerinde içeride ve dışarıda şer odaklarının oyunlarının devam ettiğini söyleyen Numan KURTULMUŞ AK Parti iktidarının bu oyunu gördüğünü ve gereğini yapmaya devam ettiğini bildirdi.

KURTULMUŞ sözlerini şöyle tamamladı.

“birileri Türkiye’yi eski günlere döndürmek istiyor.. Türkiye’yi eski günlere döndürmek isteyenleri ve oynanan oyunları oylarla bozmak için hepimizin sorumlulukları var. 1 Kasım’ı hep birlikte tüm yurdumuzda bayram havasına çevirelim.”

Gece, plaket töreniyle sona erdi.

 


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :