SENDİKAMIZ ADSM ve DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİNİ ZİYARET EDEREK ''17-23 KASIM AĞIZ ve DİŞ SAĞLIĞI HAFTASI'' KUTLADI...
23 Kasım 2017, Perşembe

Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkanı Yasin BARUTÇU, Şube Bşk. Yardımcıları Süleyman TUNCEL, Kadir FIRAT, H.Ahmet BOZAN ve İş Yeri Temsilcileri ile birlikte;

Adıyaman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve Diş Hekimliği Fakültesini ziyaret ederek, Diş Hekimlerimiz ve Sağlık Çalışanlarımızın '17-23 KASIM AĞIZ ve DİŞ SAĞLIĞI HAFTASI'' kutladı..

Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkanı Yasin BARUTCU ve Yönetim Kurulu üyeleri 17-23 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası ve 22 Kasım Dünya Diş Hekimleri Günü dolayısıyla diş hekimleri ve sağlık çalışanlarının; Dünya Diş Hekimleri Gününü kutlayarak karanfil takdim ettiler.

   Adıyaman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve Diş Hekimliği Fakültesinde görev yapan sağlık çalışanları ise;

 Sağlık-Sen Tarafından yapılan bu  ziyaretten dolayı, Şube Başkanı Yasin BARUTÇU ve Yönetim Kuruluna olan memnuniyetlerini dile getirdiler.

 

   Şube Başkanı BARUTÇU ise;

 “Bugün Diş Hekimleri Günü ile 17-23 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası olması münasebetiyle diş hekimleri ile birlikte, diş protez teknisyenleri, diş klinik yardımcıları, ağız ve diş sağlığı teknisyenleri, röntgen teknisyenleri, diş hastanelerinde, ADSM’lerinde, Ağız ve Diş Sağlığı hizmetlerinin her kademesinde görev yapan sağlık çalışanlarımızın, Ağız ve Diş Sağlığı haftasını kutlarız” dedi.

Bizlere gösterdikleri ilgi, nezaket ve misafirperverlikten dolayı sağlık çalışanlarımıza teşekkür eder, saygılar sunarım...’’

ifadelerini kullandı..

 




PAYLAŞ :