Terör Örgütleri de Bataklıkları da Kurutulacak
02 Kasım 2017, Perşembe

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Ortaklar bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 6 asker, 2 korucu olmak üzere 8 güvenlik mensubumuz şehit oldu. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, aileleri, silah arkadaşları ve milletimize de sabır ve başsağlığı diliyoruz. Çatışmada yaralanan askerlerimize de acil şifalar diliyor, geçmiş olsun diyoruz. 

Bölgemizin ateş çemberi olması, birlik ve beraberliğimiz bozulması, ülkemizin güvensiz ve istikrarsız bir görüntüye sahip olması için çalışan terör örgütleri, son çırpınışlarını gerçekleştiriyor. Ancak, milletimizin birlik ve beraberliği, ülkemizin kararlılığı terörü bitirecek, bataklığını kurutacaktır. Sınırlarımızın ötesinde yeşerip, ülkemize saldıran bu hain ve taşeron örgütlerin oyunları da bu ülkelere gerçekleştirilen operasyonlarla bozulmaktadır. Oyunlarının bozulmasından, ülkemizin güçlenmesinden, birlik ve beraberliğimizden rahatsız olan güçler ve onların maşası kiralık taşeron terör örgütleri de son çırpınışlarını gerçekleştirmektedir. Terörle mücadelede atılan kararlı adımların sürmesi, bu bataklığın kurutulması milletimizin ortak istek ve beklentisidir. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunların biri bitip, biri başlayacak. Ancak inanıyoruz ki; birlik ve beraberliğimiz, milletimizin feraseti bütün oyunları bozacaktır. 

Bu duygu ve düşüncelerle hain terör saldırısını tekrar kınıyor ve lanetliyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, aileleri, milletimiz ve silah arkadaşlarına sabır ve başsağlığı; yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz.

PAYLAŞ :