TURNUVA FİNAL GÜNÜ
25 Ekim 2017, Çarşamba

              Sağlık-Sen Kırıkkale Şubesi tarafından; 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri  ve vatanın bölünmez bütünlüğü için şehadet mertebesine ulaşan şehitlerimiz ve bu uğurda gazilik unvanına nail olan gazilerimiz anısına düzenlenen futbol turnuvasının finali yapıldı.

               Turnuvanın sonucunda penaltı atışları ile 3. Olan Sağlıkspor’un ardından final karşılaşmasında Tıp1 takımına 5-2 mağlup olan Yük.İht.Acil takımı 2. Olurken bu karşılaşmanın galibi Tıp1 takımı turnuva şampiyonu oldu.

                İlimizde faaliyet gösteren Olimpik Arena Halı Sahasında gerçekleştirilen turnuvaya Kırıkkale Valisi Sayın Mehmet İlker HAKTANKAÇMAZ, Sağlık-Sen Genel Başkan Vekili Semih DURMUŞ, Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı İdris BAYKAN, Ak Parti İl Başkanı Nuh DAĞDELEN, İl Genel Meclis Başkanı Murat ÇAYKARA, İl Sağlık Müdürü Dr.Feramiş Ender GÜNGÜNEŞ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin ÖZDEMİR, Aile ve Sosyal Politikalar Kuruluş Müdürü Selami KAYNAKHAN, Memur-Sen – Eğitim Bir Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yaver YALÇIN ‘ın da Katılarak desteklediği etkinlikte dereceye giren takımlara kupaları takdim edildi.

                Kırıkkale Valisi Sayın Mehmet İlker HAKTANKAÇMAZ Kapanış konuşmasında “Bu turnuva ile sporun sağlık üzerinde olumlu etkilerine yönelik anlamını ifade etmenin yanı sıra teması ile ülke ve bayrağımız uğruna şehit, gazi mertebesine ulaşan vatan evlatlarımızı ve onların yakınlarını unutmamak unutturmamak amacıyla bir anlam ifade etmektedir. Bu tip organizasyonlardan dolayı memnun olduğumu belirtmek istiyorum. Bu anlamlı günde aramızda olan tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.” Şeklinde görüş belirttiler.

                Sağlık-Sen Genel Başkan Vekili Sayın Semih DURMUŞ yapmış olduğu konuşmasında “Böylesine anlamlı bir turnuva düzenleyen Şube Başkanlığımıza, bu turnuvaya destek veren başta Kırıkkale Valimiz Sayın Mehmet İlker HAKTANKAÇMAZ’a hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum.” Dedi akabinde söz alan Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Sayın Recep AKDOĞAN yapmış olduğu kapanış konuşmasında “Bizler sağlık camiası olarak bu sembolik turnuva ile Ülkemizin bağımsız bölünmez bütünlüğünün korunması amacıyla şehit düşmüş, yaralanarak gazilik mertebesine ulaşmış ve zor şartlar altında yaşamlarını idame ettirmeye çalışan yakınlarını unutmadığımızı unutturmayacağımızı ifade etmek istedik. Bu anlamda şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize minnetlerimizi sunuyoruz. Turnuvamıza destek veren Başta Kırıkkale Sayın Valimiz Mehmet İlker HAKTANKAÇMAZ’a şükranlarımızı arz ediyor, katılımcılara teşekkür ediyorum.”

                Yapılan Kapanış konuşmaları sonrasında turnuvanın madalya ve plaket törenlerine geçildi.






Habere Ait Video 1
Habere Ait Video 2
Habere Ait Video 3
PAYLAŞ :