20 Ülkenin Sendika Temsilcilerinden Sağlık-Sen’e Ziyaret
06 Ekim 2017, Cuma

“Uluslararası Eğitim Sendikacılığı Sertifika Programı” kapsamında eğitim gören 20 ülkenin sendika temsilcileri Genel Merkezimizi ziyaret etti.

Memur-Sen Genel Başkan Vekili ve Genel Başkanımız Metin Memiş, uluslararası sendikacılık faaliyetlerine ve işbirliğine önem verdiklerini belirterek, “Memur-Sen’e bağlı Eğitim Bir-Sen’in davetlisi olarak TODAİE ve SESRIC işbirliğinde düzenlenen “Uluslararası Sendikacılık” programına 20 farklı ülkeden 20 sendikacı katıldı. Bu arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Bu program Memur-Sen ve Türkiye sendikacılığı için büyük bir öneme sahip. Bundan sonra ki yıllarda da inşallah bu eğitim programını devam ettirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.  

Bu tür programların Türkiye’de ortak bir zeminde artması gerektiğini söyleyen Genel Başkanımız Metin Memiş, “İnanıyorum ki bu çalışmanın meyvelerini çok kısa zamanda almaya başlayacağız. Dünyada alın terinin rengi her yerde aynı, gözyaşının renginin her yerde aynı olduğu gibi. Dünyada huzuru sağlayacak, gözyaşını dindirecek şey de alın terinin birlikteliğidir. Biz bu anlayışı kuşanarak sendikacılık yapıyoruz. Bu eğitim programına katkı sunan bütün ortaklarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı’nın eşlik ettiği sendika temsilcilerinin ziyaretinde Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Örnek’de yer aldı.

PAYLAŞ :