Kadınlar Komisyonumuz Yaşlıları Yalnız Bırakmadı
01 Ekim 2017, Pazar

Sendikamız Kadınlar Komisyonu Başkanı Burcu Gülcan ve beraberindeki heyet, ‘1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’ dolayısıyla Demetevler Fatma Üçer Huzurevindeki yaşlıları ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kadınlar Komisyonu Başkanımız Burcu Gülcan, yaşlıların bilgelik,  sabır, hoşgörü ve muhakeme gücü ile geçmişten günümüze köprü kurduğunu aktardı. Büyüklerimiz olarak yaşlıların deneyim ve tecrübeleri ile geleceğe ışık tuttuğunu ifade eden Gülcan, “Duaları ile bereket ve huzurumuzu sağlayan kıymetli büyüklerimizin yaşlılar haftasını en kalbi duygularımızla kutladık” şeklinde konuştu. Her bireyin bir gün yaşlı olacağını hatırlatan Burcu Gülcan, yaşlıların dertlerini dinleyerek sendika olarak her zaman onların yanında olacaklarını söyledi.

Varlıklarıyla hayatı anlamlı kılan, hayata dair sahip oldukları tecrübeleriyle geleceğe ışık tutan yaşlıların, yeri ve saygınlığı itibariyle kültürde çok önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Gülcan, yaşlıların sadece belirli gün ve haftalarda değil yılın her günü hatırlanması gereken, sevilmeye ve hürmet edilmeye layık en değerli varlıklar olduğunu kaydetti.

Kadınlar Komisyonu Yönetimimizi huzurevinde karşılayan Ankara Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bestami Erkoç ve Demetevler Fatma Üçer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Murat Özdemir, ziyaretten dolayı memnuniyet duyduklarını dile getirdiler.

PAYLAŞ :