SASAM Enstitüsü’nün Çalışmaları Memnuniyet Verici
28 Eylül 2017, Perşembe

Genel Başkanımız Metin Memiş, SASAM direktörleri ve komisyon başkanlarımızla birlikte AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık’ın daveti üzerine AK Parti Sosyal Politikalar Başkanlığı’na çalışmalarımız hakkında sunum gerçekleştirdi. 

AK Parti Sosyal Politikalar Başkanlığı’nın projeleri hakkında bilgi veren Öznur Çalık, SASAM’ın gerçekleştirdiği çalışmaların memnuniyet verici ve göz doldurucu olduğunu söyledi. Sosyal politikalar alanında SASAM’la ortak çalışmalara imza atmak istediklerini söyleyen Çalık, sosyal hizmet alanlarında zamanında ve yerinde müdahaleler yapılamadığı takdirde, ciddi problemlerin geliştiğine şahit olduklarına dikkat çekti. Öznur Çalık, toplumsal ve kültürel koşullara uygun politikalar geliştirilmesi ya da doğru politikaları uygulayacak güçlü sistemlerin oluşturulması için STK’ların önemli olduğunu söyledi.

Genel Başkanımız Metin Memiş ise, sağlık ve sosyal hizmet politikalarına katkı sunmak için SASAM’ı kurduğumuzu belirterek, bu alanda tek olduğumuzu belirtti. Memiş, Sağlık-Sen ve SASAM olarak bu yönde gerçekleştirdiğimiz çalışmalara ek olarak, AK Parti Sosyal Politikalar Başkanlığı ile de sorunlara çözüm oluşturabilecek projeleri gerçekleştirmek istediğimizi belirtti. 

Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı, SASAM Koordinatörü Mustafa Örnek ise SASAM’ın tanıtımıyla ilgili sunum gerçekleştirdi. Toplantıya Sağlık Politikaları Direktörü Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, İş Gücü Ve Sendikal Haklar Direktörü Doç. Dr. Mehmet Merve Özaydın, Sosyal Politikalar Direktörü Dr. Özcan Kars, AB Proje Direktörü Fatma Akay, Kadınlar Komisyonu Başkanı Burcu Gülcan, Sağlık-Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Kemal Ergün'nün yanı sarı SASAM danışmanları ve uzmanlarımız  katıldı.

Öznur Çalık’ın başkanlığındaki AK Parti heyetinde ise AK Parti Konya Milletvekili ve AK Parti Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hacı Ahmet Özdemir, AK Parti Gümüşhane eski Milletvekili ve AK Parti Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Kemalettin Aydın, AK Parti Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Hilmi Demir, AK Parti Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Oya Eronat, AK Parti Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kerim Yıldız ve AK Parti Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Av. Salih Çağdaş yer aldı.

PAYLAŞ :