22. Yılımızda Yine Zirvedeyiz
06 Haziran 2017, Salı

22 yıl önce başlayan kutlu yolculuğumuz, bayrağımızı her yıl yeni bir zirveye taşımanın mutluluğu ile devam ediyor. Bugün sendikacılıkta 22 altın yılımızı geride bırakıyoruz. Özelde sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının, genelde bütün kamu görevlilerinin sendikal mücadelesiyle, hak ve kazanımlarının yanı sıra, ülkemiz, milletimiz, tüm mağdur ve mazlumlar adına mücadeleyle geçen 22 altın yılın haklı gururunu yaşıyoruz.

Geçen 22 yılda bir çok kazanıma imza attık. Hayallerin ötesindeki talepleri kazanıma dönüştürdük. Mağdurlara uzatılan el, sessizlere ses olduk. Sendikal konuların yanı sıra temel hak ve özgürlüklere yönelik kazanımların adresi olduk.

Bütün sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının umudu, umutlarının yeşerdiği yuvası, taleplerinin dile geldiği ve kazanıma dönüştüğü sendika olduk.

Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunlarının çözümü, taleplerinin kazanıma dönüşmesi yolunda attığımız adımlarda, kurulduğumuz ilk günkü aşk ve sevdamızı hiç kaybetmedik. Hizmet sendikacılığında bayrağı her yıl biraz daha yükseğe taşıdık. 22. Yılımızı 244 bin üyemizle geride bırakıyoruz.

Bu başarı Sağlık-Sen’e güvenen  ve bu güvenleri hiçbir zaman boşa çıkmayan sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının;
Bu başarı Sağlık-Sen’in bir sesi, nefesi olarak bütün sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımıza ulaşan temsilcilerimizin;
Bu başarı Sağlık-Sen’in başarı için, mesajının daha geniş kitlelere ulaşması için, kutlu yolculuğun bir adım daha ileri taşınması için büyük bir fedakarlıkla çalışan teşkilatımızın;
Bu başarı, bu kutlu yolculuğu başlatan ve bugüne kadar bu yolculukta yol almış bütün dava arkadaşlarımızın;
Bu başarı büyük bir aile olmanın yükünü omuzlarında taşıyan, bu sorumluluk ve bilinçle çalışan, her talebi kazanıma dönüştürmek için, çalışanlarıyla birlik olup, gece gündüz çalışan genel merkez yönetimimizin.

Bu başarı bizim, bu başarı hepimizin.

Biz, büyük bir aileyiz.

Ve bu büyük ailenin bütün mensuplarına gönülden teşekkürlerimizle; Nice yıllara...

PAYLAŞ :