Memur-Sen 5.Büyük Türkiye Buluşması’nda konuşan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Memur Sen teşkilatımız buluştu.
25 Mart 2017, Cumartesi

Memur-Sen 5.Büyük Türkiye Buluşması’nda konuşan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, “Memur-Sen'in Akif İnan'ın hayallerini gerçekleştirdiğini görüyoruz. Memur-Sen ülkemizin en etkili, en güçlü sivil toplum örgütü olarak mili irade ve demokrasinin sancaktarlığını yapıyor. Dünyanın çok farklı ülkelerine yardım götüren, medeniyet değerlerimizin taşıyıcısı bir Memur-Sen var bugün. Türkiye'nin daha büyük, müreffeh, güçlü bir ülke olması için gecesini gündüzüne katarak çalışan Memur-Sen 15 Temmuz'da olduğu gibi milli iradeye canı pahasına sahip çıkan, darbecilere meydanları dar eden büyük bir ailedir" dedi.

Memur-Sen 5.Büyük Türkiye Buluşması Antalya’da, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla sürdü. 81 ilden yoğun katılımın olduğu programa,  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya,  Memur-Sen Onursal Başkanı ve TBMM Meclis İdari Amiri Ahmet Gündoğdu, Sağlık-Sen Onursal Başkanı ve AK Parti Milletvekili Mahmut Kaçar, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur-Sen ve Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı sendikaların yönetim Kurulu üyeleri, Memur-Sen 81 İl temsilcisi, Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı sendikaların şube başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :