Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN Denizli’ye geldi
24 Mart 2017, Cuma

UMUDUN ADI SAĞLIK ve SOSYAL HİZMET ÇALIŞANLARININ DENİZLİ ŞUBESİ OLARAK MİLLETİMİZİN ve DÜNYA MAZLUMLARININ UMUDU SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZI KARŞILADIK.

Konuşmasına Denizli’nin Milli Mücadele’ye katılışının mimarı Müftü Ahmet Hulusi Efendi’yi anarak başlayan Erdoğan, “Denizli, özgürlüğün hürriyetin kıymetini iyi bilir. Düşmanın Anadolu’yu işgaline en güçlü tepkiyi veren yerlerden biridir Denizli” dedi.
 
Denizli’nin terörle mücadele ve sınır ötesi operkasyonlarda son 1,5 yıl içinde 16 şehit verdiğini belirten Erdoğan, Şehitlere rahmet ve yakınlarına da sabır diledi.
 

Toplu açılış törenleri ve 16 Nisan referandum mitingi için Denizli’ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması sürerken Delikliçınar Meydanı’nda iğne atsan yere düşmeyecek bir kalabalık vardı.Cumhurbaşkanımız selamlama konuşmalarını ve ardından meydanda Denizli'de hizmete giren 47 tesisin açılışını yaptı.

Cumhurbaşkanımızın ilimizi ziyaretinden dolayı teşekkür eder ve Sağlık Sen ailesi olarak çok sevdiğimizi belirtmek isteriz.

 




PAYLAŞ :