Bayar: Çözüm Odaklı Sendikacılık Yapıyoruz
20 Mart 2017, Pazartesi

Genel Başkan Yardımcımız Himmet Bayar, çözüm odaklı sendikacılık yaptığımızı, sorunlardan beslenmek yerine, çözüm öneri geliştirip, çözümlerle güçlendiğimizi söyledi. Memur-Sen ve bağlı 11 yetkili hizmet kolu ve 4 komisyon ile Türkiye ve bölgenin en büyük emek örgütü olduğumuzu söyleyen Bayar, bugünlere dişimizle tırnağımızla kazıyarak, engelleri bariyerleri yıkarak, bedeller ödeyerek geldiğimizi kaydetti. Genel Başkan Yardımcımız Himmet Bayar, Konya’nın Cihanbeyli İlçesinde ‘Memur-Sen’e Davet, Tercihimiz EVET programına katıldı.

Buradaki konuşmasında, Türkiye’nin en ücra noktalarında var olan bir teşkilata sahip olduğumuzu söyleyen Bayar, “Dünyanın neresinde inleyen bir yürek varsa oraya insanlık taşıyoruz. Anadolu’nun umudunu artırıyor, hayallerini güçlendiriyoruz. Kazanımlarımızı artırıyoruz. Sorunlardan beslenmiyor, çözümlerle güçleniyoruz.” Şeklinde konuştu.

Sağlık-Sen olarak, yetkili sendika olduğumuzdan beri çok önemli kazanımlar elde ettiğimizi söyleyen Bayar, bu güne kadar kamu çalışanlarının çözülemez denilen sorunlarını çözdüğümüzü dile getirdi.

Mücadelemizin kamu görevlilerinin sorunlarından ibaret olmadığını söyleyen Himmet Bayar, “Mücadelemiz, aynı zamanda bu ülkeyi özgürleştirme, rafa kaldırılmış özgürlükleri yeniden kazanma, vesayet sistemini ortadan kaldırma mücadelesidir. Bu bağlamda önümüzde bir referandum süreci var. Biz bugüne kadar nasıl ki bu ülkeyi özgürleştirecek, prangalarından kurtaracak çalışmalara destek verdiysek bugün de referanduma sunulan anayasa değişikliğine aynı kararlılıkla destek olacağız.” Dedi.

Cihanbeyli’deki programa Himmet Bayar’ın yanı sıra Enerji Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Doğan ve Mehmet Reşit Gürbüz, Memur-Sen Konya İl Temsilcisi Nazif Karlıer, sendikamız Konya Şube Başkanı Zeynel Abidin Uysal ve Memur-Sen’e bağlı sendikaların il ve ilçe yöneticileri katıldı.

PAYLAŞ :