Kamu Hastaneler Birliğine Ziyaretimiz...
28 Şubat 2017, Salı

 

Sağlık-Sen Adıyaman Şubesi Olarak;

Adıyaman KHB Genel Sekreteri Sayın Uzm.Dr.Erdoğan ÖZ, Daire Başkanları Sayın Osman AYDIN, Sayın Opr.Dr.Cengiz YORULMAZ, Sayın İbrahim Halil KAYA ve Adıyaman Eğitim Araştırma Hst. Yöneticisi Sayın Yrd.Doç.Dr.Fatih DOĞAN’ı ziyaret ederek;

Şube Başkanı Yasin BARUTÇU;

Sağlık çalışanlarımızın tarafımıza ilettikleri, başta Ek Ödemeler(DÖNER SERMAYE)  olmak üzere,  sahada sağlık çalışanlarımızın tarafımıza ilettikleri birçok talep ve öneriler ile ilgili olarak iştişarede bulunduk.Başta döner sermeya olmak üzere ivedilikle çözüm bekleyen tüm talep ve önerilerimize karşı, her türlü desteği ve hassasiyeti göstereceklerini ifade eden, KHB Genel Sekreteri Sayın Uzm.Dr.Erdoğan ÖZ ve Yöneticilere; sağlık çalışanlarına karşı göstermiş oldukları duyarlık ve ilgiden dolayı teşekkür ederim.

Genel Sekreter Uzm.Dr.Erdoğan ÖZ ise;

Görüşülen talep ve önerileri benimsediğini ifade etti. Sağlık Çalışanların sürdürülebilir bir şekilde en yüksek düzeyde döner sermaye alabilmeleri için her türlü hassasiyeti göstereceklerini ifade ederek, sağlık çalışanların lehine olan çalışmalarından dolayı Şube Başkanı Yasin BARUTÇU ve Yönetimine teşekkür etti.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :