16 Nisan’da Önemli Bir Sorumluluğu Yerine Getireceğiz
24 Şubat 2017, Cuma

Genel Başkanımız Metin Memiş Türkiye Cumhuriyeti tarihinde 16 Nisan tarihinin önemli bir yeri olduğunu vurgulayarak milletin kendisi, çocuklarının geleceği ve en önemlisi Türkiye’nin geleceği için önemli bir sorumluluğu yerine getireceğini söyledi.

Kütahya Şube Başkanlığımız tarafından düzenlenen İl Divan Kurulu Toplantısı Genel Başkanımız Metin Memiş ve Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Örnek’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan Genel Başkanımız Metin Memiş ülke olarak çok önemli bir süreçten geçildiğini ve millet olarak bu süreçten daha da güçlenerek çıkılacağını belirtti. Memur-Sen olarak “Memur-Sen’e Davet Tercih Evet” buluşmaları ile 81 ilde sahada olacaklarını belirten Genel Başkanımız Memiş, yeni Türkiye’nin inşaasına bu şekilde katkı sağlamak istediklerini ifade etti.

VESAYET YANLILARI 16 NİSAN’DA GEREKEN CEVABI ALACAK

Türkiye’de hala kendini milletten ve memleketten alacaklı gören, sadece kendi hayat hakkını kutsal gören, kendisinden başkasını ötekileştiren, hala kendisini eski Türkiye’nin çürümüş alışkanlıklarında gören vesayet kalıntıları olduğunu kaydeden Memiş, bu kesimlerin de milletten son derslerini 16 Nisan’da alacaklarını söyledi.

16 Nisan referandumundan Türkiye’nin güçlü bir şekilde çıkacağını vurgulayan Memiş “Bir olduk, beraber olduk, iri olduk, diri olduk. Bize bunu yaptıran kadim medeniyet değerlerimizdir. 15 Temmuz hain darbe girişiminde FETÖ teröristlerine karşı millet olarak nasıl bir olduysak 16 Nisan’da yeniden kenetleneceğiz ve ülkemiz üzerinde alçakça planları olanlara karşı referandumda “EVET” diyerek millet olarak daha da güçlenerek çıkacağız" dedi.

KAZANIMLARIN ADRESİ BUGÜNE KADAR OLDUĞU GİBİ YİNE SAĞLIK-SEN OLACAK!

Bu yıl yapılacak olan toplu sözleşme görüşmelerine sağlık ve sosyal hizmet çalışanları adına en iyi şekilde hazırlandıklarını kaydeden Genel Başkanımız Metin Memiş, ilgili bakanlıklar ve bürokratlarla gerçekleştirdikleri toplantılarda dile getirdikleri talepleri toplu sözleşme masasında yine en güçlü şekilde dile getireceklerini söyledi. Toplu sözleşme masasında sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının yüzünü güldürecek sonuçlar almak istediklerini ifade eden Memiş, ek ödemelerin emekliliğe yansıtılması, adaletsiz performans sisteminin değiştirilmesi, sağlıkta şiddeti önleyecek kalıcı ve caydırıcı düzenlemeler yapılması, sözleşmelilerin kadroya alınması gibi taleplerin öncelikleri arasında olduğunu kaydetti.

Genel Başkanımız Metin Memiş ve Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Örnek Kütahya Şubemizin İl Divan Toplantısı öncesi Kütahya KHB Genel Sekreteri Uzm Dr. İsmail Zehir, Kütahya Halk Sağlığı Müdürü Yrd. Doç Dr. Ali Güvey ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Sabahattin Altıntaş ile görüştü. Memiş ve beraberindekiler ayrıca Gediz Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Halil Haner ve Kütahya Simav Devlet Hastanesi'nde Başhekim Vekili Dr. Elif Ceylan’ı da ziyaret etti.




PAYLAŞ :