MALATYA SAĞLIK SEN OLARAK 112 ASH ÇALIŞANLARI İLE KAYNAŞMA TOPLANTISI
17 Şubat 2017, Cuma

112 Acil Sağlık Hizmetleri çalışanları ile Malatya Sağlık Sen Şube Hizmet binasında hafta sonu kaynaşma toplantısı gerçekleştirildi. 112 ASH görevli Sezer KIVANÇ, Burak DOĞAN, Erdal ÜNAL, Alaattin GÜLLÜ, Ali İhsan İNAN ve Yusuf ARIKAN'ın spontan gelişen bir davet ve talepleri ile hizmet binamızda biraraya gelerek sohbette bulunduk.

Çok sıcak ve samimi bir ortamda gelişen toplantıya çok yoğun bir katılım oldu. Bazı çalışan arkadaşların haberlerinin olmaması ve bazı arkadaşlarında işi ve nöbetleri nedeniyle katılamadıklarını ve en kısa zamanda böyle bir organizasyonda bir araya gelip sohbet etmeyi talep ettikleri görüldü.

Toplantıya tesadüfen katılan idarecilerin olması sebebiyle karşılıklı görüş alışverişi ve soru cevap bölümü de oldu.

Sohbet esnasında bir konuşma yapan şube başkanı Mehmet BİNGÖL; "Sendikamızda siz değerlik idarecileri ve arkadaşlarımızı görmekten ve ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Katılımınız için şahsım ve yönetim kurulu üyeleri arkadaşlarım adına hepinize teşekkür ediyor şükranlarımızı sunuyoruz. En kısa zamanda diğer katılamayan arkadaşlarla da bir araya gelip sohbet etmeyi planlıyoruz." dedi. Konuşmalardan sonra 112 çalışanı Arkadaşların kendi elleri ile hazırladıkları çiğköfte ve tatlılar ikram edilip çaylar yudumlanarak sohbet ve muhabbetler gerçekleştirildi.

 

PAYLAŞ :