Memiş: 15 Temmuz’da Millet İradesi Hakim Kılındı
15 Kasım 2016, Salı

Genel Başkanımız Metin Memiş, Uşak Şubemiz tarafından düzenlenen İl Divan Toplantısına katıldı.

Genel Başkanımız Memiş, Türkiye’nin 15 Temmuz darbe girişimini bertaraf etmesinin tarihi bir dönüm noktası olduğunu ve millet iradesinin hâkim kılındığını söyledi. 

Memiş, “Memur-Sen ailesi olarak Türkiye’de memur sendikacılığının nasıl yapılabileceğine örnek bir sendikayız. Aldatmayan ve aldanmayan sendikacılık anlayışıyla, çözüm odaklı sendikacılık yapan, sorun üreten değil çözüm bulan sendikacılık anlayışına en büyük örneği Memur-Sen olmuştur. Memur-Sen’in kuruluşuna daha 21 sene olmasına rağmen Memur-Sen’in ortaya koyduğu bu anlayışla Türkiye’de sivil toplum hareketinin öncülüğünü yapma yetkisini kamu çalışanlarımız Memur-Sen’e vermiştir. Bizler masa başında ahkâm keserek sendikacılık yapmıyoruz. Türkiye’nin en zor zamanlarında sağlık çalışanlarının birebir yanında olarak sendikacılığımızı gösterdik.” şeklinde konuştu. 

 ‘Eğer yaşadığınız ülkede yarın uyandığınızda neyle karşılaşacağını bilmiyorsanız, aldığınız hiçbir özlük hakkının önemi yok' dediğini hatırlatan Genel Başkanımız, “Kim ne derse desin. Kimin ne dediğine bakmadan milletimizin yanında olmaya, dünya mazlumlarının yanında olmaya sonuna kadar devam edeceğiz. Oyunları bozmak için, bizi bizden ayırmak isteyenlere inat biz Türkiye'nin çimentosu olacağız. Türkiye'nin harcı olacağız” dedi.

DİRİLİŞ HAREKETİNİ BAŞLATAN MİLLETİMİZ ARTIK UYANIK OLACAKTIR
Memiş, “Emperyalist güçlerin Türkiye üzerinde hep hesapları oldu, olmaya da devam edecek. Siyonistlerin kirli emellerinin başında, Haçlı ittifakının işgal planlarında güçlü Türkiye’nin önünü kesmek,  Yeniden Büyük Türkiye yürüyüşünü durdurmak, gelişen demokrasisini yolundan çıkarmak, ekonomisini çökertmek hep oldu. Zayıf hükümetler döneminde bu emellerini ulaştılar. Güçlü hükümetlerin olduğu süreçlerde ise amaçlarını ulaşamadılar. 15 Temmuz alçak darbe girişiminde ise bu zihniyete karşı diriliş hareketini başlatan milletimiz artık uyanık olacaktır. Bir daha bu kuklalara ve kuklacılara fırsat vermeyecektir.” dedi. 

Toplantıya Genel Başkanımız Metin Memiş’in yanı sıra Uşak Milletvekilleri Alim Tunç ve Mehmet Altay, Genel Başkan Yardımcılarımız Kemal Çırak ve Himmet Bayar, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AK Parti İl Başkanı Servet Kuş, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Sağlık-Sen Uşak Şube Başkanımız Muhammet Ali Aloğlu ve sendika üyeleri katıldı.

PAYLAŞ :