Çırak: Sorunlardan Beslenmek Yerine Çözüm Üretiyoruz
21 Kasım 2016, Pazartesi

İzmir 2 No’lu Şubemizin ilçe ve işyeri temsilciler toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Genel Başkan Yardımcımız Kemal Çırak katıldı.


Genel Başkan Yardımcımız Kemal Çırak toplantıda yaptığı konuşmada Sağlık-Sen olarak bugüne kadar çözülemez denilen pek çok sorunu çözdüklerini ifade ederek var olan sorunlardan değil, onları çözmeye yönelik bir sendikal anlayış taşıdıklarını ifade etti.
Bunları yaparken ülke meselelerine de kayıtsız kalmadıklarını belirten Çırak, Türkiye içinde ve dışında nerede bir mazlum varsa orada Memur-Sen ve Sağlık-Sen teşkilatının yardım eli olduğunu kaydetti.


ÜLKEMİZİN İSTİKRARI ENGELLENMEK İSTENİYOR
Türkiye’nin son yıllarda hem ülke içinde hem de dışında özellikle ekonomik olarak önemli yatırımlar gerçekleştirdiğini belirten Çırak, buna engel olmak isteyen hainlerin zaman zaman gerek iç çatışma, terör gibi ortamlar yaratarak gerekse darbe gibi alçakça yöntemlere başvurduğunu söyledi.


En son FETÖ terör örgütü eliyle 15 Temmuz hain darbe kalkışmasının gerçekleştirildiğini hatırlatan Çırak, “Milletimiz 15 Temmuz darbesini gerçekleştirenlere, destekleyenlere önemli bir ders verdi. Bu alçaklar bir daha asla böyle bir şeye asla esaret edemeyecektir. Küresel güçler, güçlü bir Türkiye istemiyorlar ve ülkemizi bölmek adına üzerimizde her türlü oyunu oynuyorlar. Ancak bizler millet olarak dik durduk ve duracağız da. Bizi bölmek isteyen, istikrarımızı bozmak isteyenlere karşı güçlü olacağız ve onların oyunlarını bozacağız” dedi.


İzmir 2 No’lu Şube Başkanlığımızın toplantısına Genel Başkan Yardımcımız Kemal Çırak ve İzmir 2 No’lu Şube Başkanımız Ekrem Özdemir’in yanı sıra şube yönetim kurulu üyeleri ile ilçe ve iş yeri temsilcileri katıldı.

PAYLAŞ :