Memiş: Bu Ülkeyi Hainlere Asla Teslim Etmeyeceğiz
21 Kasım 2016, Pazartesi

Genel Başkanımız Metin Memiş, canını hiçe sayarak 15 Temmuz gecesi meydanlara çıkan bir milletin bu ülkeyi asla hainlere teslim etmeyeceğini ifade etti.


Bursa Şube Başkanlığımız tarafından düzenlenen “Direnişten Dirilişe” isimli programa katılan Genel Başkanımız Metin Memiş, “15 Temmuz gecesi ülkenin karanlığa gömülmemesi için canını hiçe sayarak sokaklara inen herkes, tüm dünyaya çok önemli bir mesaj vermiştir. Bu mesajın ülkemiz üzerinde alçakça planları olanlar tarafından anlaşılmasını umuyoruz. Çünkü bu millet yeri geldiğinde canını hiçe sayarak vatanı için neler yapabileceğini tüm dünyaya gösterdi” dedi.  


“Bu topraklar üzerinde oyun oynamak isteyen hainlere, ülkenin geleceğini ipotek altına almak isteyenlerin hedeflerine halk, yumruğu ile darbe indirmiştir” diye konuşan Memiş, Türkiye’nin en ücra köşelerinde bile vatanına sahip çıkan herkese minnettar olduklarını ifade etti. FETÖ terör örgütü, PKK terör örgütü, DAEŞ gibi terörist unsurların var hain planlarını sürdürmeye çalışabileceklerini kaydedeen Memiş 15 Temmuz gecesi zirveye ulaşan uyanış bilincinin asla körelmemesi gerektiğini ve milletçe her zaman uyanık olmaları gerektiğini söyledi.


DİLİPAK: FETÖ KÜRESEL BİR PROJE
Program konuşmacıları arasında yer alan Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak ise 15 Temmuz darbe girişiminin dünyayı yönetmeye çalışan küresel güçlerin bir planı söyledi.
15 Temmuz’da gerçekleştirilmeye çalışılan kirli oyunun başarılı olması halinde Türkiye üzerinden pek çok ülkenin sınırlarının değiştirileceğini ifade eden Dilipak, dünya üzerinde egemen olan büyük devletlerin önemli bir planının bozulduğ unu belirtti.


YÜNKÜL: TEŞKİLATIMIZ 15 TEMMUZ’DA DİK DURDU
Bursa Şube Başkanımız Gökhan Yünkül de yaptığı konuşmada Memur-Sen ve Sağlık-Sen teşkilatı olarak 15 Temmuz günü onurlu bir şekilde namlusunu millete çevirmiş tanka karşı durduklarını söyledi. Türkiye'de darbeler döneminin açılmamak üzere kapandığını kaydeden Yünkül, artık hiçbir hain odağının böylesi bir kalkışmaya cesaret edemeyeceğini belirtti.


Bursa Şube Başkanlığımız tarafından düzenlenen programa Genel Başkanımız Metin Memiş ile birlikte, Genel Başkan Vekilimiz Semih Durmuş, Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, Yalova Şube Başkanımız İbrahim Oktay, Bursa Üniversite Şube Başkanımız Eser Yıldırım ve Memur-Sen’e bağlı sendikaların şube başkanları katıldı.

 

 

PAYLAŞ :