TEMSİLCİ TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK..
13 Ekim 2016, Perşembe

SAĞLIKSEN İstanbul 2 nolu Şube  Başkanlığı İstanbul Anadolu yakasındaki hizmet veren hastane temsilcileri ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Toplantıya Aydınoğlu Otelde SAĞLIKSEN Genel Baskan Yardımcısı Abdülaziz Aslan, Bölge illeri SAĞLIKSEN şube başkanları, Hukuk İşlerden Sorumlu Başkan Av. Emrullah Gözcü, SAĞLIKSEN Şubesi ana kademe baskan yardımcıları ve birim sorumluları ile birlikte hastane müdür ve müdür yardımcıları katılım sağladı.

Toplantı, SAĞLIKSEN 2 nolu şube başkanı Cesur Öztürk 'ün açılış konuşması ile başladı. Türkiye'nin içerisinde bulunduğu durum değerlendirilmesinin de yapıldığı ve ve SAĞLIKSEN'nin her zamanki gibi tavrının net olduğunu belirten Öztürk şunları söyledi:  28 Şubat'ta olduğu gibi 15 Temmuz darbe girişimine karsı da ön saflarda olmuş ve demokrasi nöbetlerinin bekçisi olmuştur. Onursuz bu darbe girişimi sırasında şehit ve yaralı gazilerimize yine ilk müdahaleyi sağlık çalışanları yapmıştır. Bu süreçte özverili çalışmalarında vatan ve milleti için zaman kavramını ortadan kaldırmıştır. SAĞLIKSEN güçlü bir Türkiye'nin dosta güven düşmana korku veren kendisine yeten bir ülke olması için her zaman kardeşlik ve birlik beraberlik bunun yaninda da istikrarın tarafında safını her zamanki gibi belli etmiştir. Bu vatanı kimseler bölemez ve bölmeye de gücü yetmeyecektir. Ecdad  Çanakkaleyi dünya ülkelerine nasıl ki dar ettiyse aynı oyun ve senaryoları 15 Temmuzda gövdesini siper ederek canı pahasına engellemiştir.Bu süreç içerisinde ikinci kurtuluş savaşı mücadelesi zaferle sonuçlanmıştır."

Başkan Öztürk sağlık çalışanlarının  sağlık  sektöründeki ağır çalışma şartlarının karsılığını alamadığını belirterek,.İstanbul gibi geçim şartları ve is yükünün ağır olduğu bir bölgede görev yapmanın sabır isteyen bir durum olduğunu aktardı. Sağlık çalışanlarının çalışma şartları ve özlük hakları ile yapılan iyileştirmelerin bu süreçten sonra artışların olması için çalışmaların devam ettiğini söyledi. Başkan Öztürk konuşmalarının devamında "Sağlıkçıların kazanımları kazanımlarımız sayılmaktadır. ve İstanbul 2 nolu şube güçlü bir şubedir genç ve deneyimli bir kadroyla çok güzel isler başaracağımızdan herkes emin olmalı birlik beraberlik karşılıklı anlayış birinci prensibimiz olmalı. Çünkü unutmayalım biz bir aileyiz" diyerek herkesi selamlayarak konuşmasını bitirdi.

Toplantı SAĞLıKSEN'in hedef üye sayısı ve hastaneler arası üye artış sayıları temsilciler tarafından sinevizyon sunumu ile 2017 hedefleri de belirlenmiş oldu..


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :