SAĞLIK SEN GENEL BAŞKANI METİN MEMİŞ İLİMİZİ ZİYARET ETTİ.
07 Ekim 2016, Cuma

   SAĞLIK SEN GENEL BAŞKANI METİN MEMİŞ İLİMİZİ ZİYARET ETTİ.

Sağlık Sen Genel Başkanı Metin MEMİŞ ve Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Abdülaziz ASLAN Bey ilimizde  bir dizi kurum ziyaretinde bulundu.

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Nigar DEMİRCAN ÇAKAR’ı makamında ziyaret eden Sağlık Sen Genel Başkanı Metin MEMİŞ 10. Yılını kutlayan Üniversitemizin çalışmaları Sayın Rektörümüzden bilgi aldı. Sayın MEMİŞ;  Genç, Dinamik yapısı ve ülkemize sunduğu olumlu katkıları dolayısıyla Sayın Rektörümüze teşekkürlerini sundu. Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanlarımızın sorunlarının görüşüldüğü ziyaret samimi bir ortamda gerçekleştirildi. Ardından Düzce Üniversitesi Sağlık uygulama ve Araştırma Hastanesine geçildi ve Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanlarımız ziyaret edildi, talep ve önerileri alındı.

Sağlık Sen Genel Başkanı MEMİŞ İlimizdeki Sağlık Bakanlığına Bağlı kurum idarecilerimiz ile Aile ve Sosyal politikalar Bakanlığına bağlı kurum idarecilerimizin katıldığı koordinasyon toplantısına katıldı. ilimizdeki Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanlarımızın sorunları masaya yatırıldığı toplantı samimi bir ortamda gerçeşletirildi. Yöneticilerimiz ile sorunların çözümü noktasında ile bilgi alışverişinde bulunuldu.

Sağlık Sen Genel Başkanı MEMİŞ Sağlık Sen Düzce Şubesi Binamızda gerçekleştirilen toplantıda işyeri temsilcilerimiz ile buluştu. Üyelerimize Toplu Sözleşme kazanımlarımız ve gündemdeki konular hakkında bilgi verildi. Üyelerimizin sorunları dinlendi. Talep ve önerileri bakanlığa sunulmak üzere kendilerine iletildi. Samimi ve neşeli bir ortamda geçen sohbetin ardından Sağlık Sen Genel Başkanı Metin MEMİŞ ve Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Abdülaziz ASLAN Bey’e ilimizi ziyaretlerinden dolayı hediyeleri takdim edildi. Sağlık Sen Genel Başkanımı Sakarya Sağlık Sen İl Divan Programına katılmak üzere ilimizden ayrıldı.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :