Memur-Sen'den Üyelerine Dev Hizmet!
23 Eylül 2016, Cuma

Memur-Sen Konfederasyonu 1 milyona yaklaşan üyesi ile birinci dereceden yakınlarının yararlanacağı memursensigorta.com web sitesi ile 0850 290 1010 VİP çağrı merkezini kullanıma açtı.

Memur-Sen ile Güvenal Sigorta Acenteliği arasında imzalanan anlaşma sonucunda Memur-Sen üyelerine sunulan hizmetlere yenileri eklendi. Memur-Sen üyelerinin ve birinci dereceden yakınlarının başta Trafik ve Kasko sigortaları olmak üzere tüm sigorta ihtiyaçlarını gidermeye dönük geçtiğimiz aylarda Memur-Sen ile Güvenal Sigorta arasında protokol imzalanmıştı. Memur-Sen üyelerine piyasadaki en uygun sigorta poliçelerini sunma garantisi veren anlaşmaya göre, hasar anından ikame araç tahsisine ve hasar ödemesine kadarki tüm süreçlerin güvenilir, şeffaf ve hızlı bir şekilde yürütülmesine olanak sağlanmıştı. Güvenal Sigorta tarafından oluşturulan memursensigorta.com web portalı ve 0850 290 1010 çağrı merkezi üzerinden Memur-Sen üyeleri en uygun fiyat garantisiyle sadece birkaç adımda her türlü sigorta ihtiyacını karşılama imkanına kavuştu.

Güvenal Sigorta’nın 40 kişilik bir ekiple hizmet verdiği Memur-Sen üyeleri Kasko, Trafik, DASK, Konut, Sağlık, Tamamlayıcı Sağlık gibi sigorta poliçelerinde %45’e varan indirim oranlarından yararlanabiliyor.

Memur-Sen ile Güvenal Sigorta arasında imzalanan protokole istinaden üyelerin paylaştığı birkaç veri sonucunda Güvenal Sigorta, acenteliğini yaptığı 25 büyük sigorta şirketinden teklifleri derledikten sonra %45’e varan indirim oranını da uygulayarak Memur-Sen üyelerine en cazip fiyatı sunuyor. Buna rağmen üyeler farklı acenteler üzerinden daha düşük fiyat teklifi aldığını belgelediği takdirde aradaki fark üyeye yine indirim olarak yansıtılıyor.

Güvenal Sigorta Genel Müdürü Serkan Sönmezer yaptığı açıklamada Memur-Sen üyeleri ile birinci dereceden yakınlarına en uygun sigorta poliçeleri sunmak, bunu VİP bir hizmet ile taçlandırabilmek için büyük bir yatırım yaptıklarını söyledi. Genel Müdür Sönmezer, “Memur-Sen için 40 kişilik özel bir çağrı merkezi ekibi kurduk. Web portalımız memursensigorta.com’u büyük Memur-Sen ailesinin ihtiyaçlarına en iyi ve en hızlı cevap verecek şekilde tasarlayarak kullanıma açtık. Artık sadece birkaç dakikalık işlemlerle Memur-Sen üyelerine piyasadaki en düşük fiyatlı sigorta poliçelerini sunabiliyoruz. Tüm süreçler Memur-Sen ile yaptığımız protokol kapsamında ve Memur-Sen’in gözetiminde yürütüldüğü için Memur-Sen’lilerin kafasında hiçbir soru işareti olmuyor. Sigortacılık alanı genelde insanlarda hoş anılar bırakmayan bir alan. Memur-Sen ile yaptığımız protokol tüm bu tereddütleri gideriyor” dedi.

Sönmezer, Memur-Sen ile yaptıkları protokolün henüz birinci yılında olduklarını hatırlatarak şunları söyledi: “Geri dönüşler son derece iyi. Memur-Sen’liler bizim üzerimizden sigorta hizmeti aldıkça ilerleyen günlerde sigorta şirketlerine karşı elimiz daha da güçlenecektir. Dolayısıyla Memur-Sen üyelerine hem daha fazla indirim hem de sigorta kapsamında yer almayan birçok yeni hizmet sunma imkanına kavuşacağız.”

Memur-sen Sigorta Avantaj Sistemi Nedir?

Memur-Sen ile Güvenal Sigorta Aracılık Hizmetleri arasında, üyelere indirim ve özel avantajlar sunan bir protokol imzalanmış ve bu anlaşmayla Memur-Sen, Memur-Sen'e bağlı sendikaların üyeleri ve birinci derece yakınları sigorta indirimi ile çok özel avantajlardan yararlanma imkânı bulmuştu. Protokole imza atan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur-Sen'in üyelerine avantaj sağlayacak olan anlaşmanın önemine dikkat çekerek, “Yaptığımız anlaşmaya göre üyelerimiz büyük avantajlar elde edecek. Projenin şimdiden üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuşmuştu.

PAYLAŞ :