Sağlık Çalışanı Arkadaşlarımız Trafik Kazalarında Hayatlarını Kaybetti
23 Eylül 2016, Cuma

Elazığ, Kırklareli ve Manisa’da yaşanan trafik kazaları sebebiyle, 3 sağlık çalışanı arkadaşımız hayatını kaybederken, 16 sağlık çalışanı da yaralandı. Hayatını kaybeden arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet, aileleri, yakınları ve tüm sağlık çalışanlarına sabır ve başsağlığı, yaralı arkadaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz. 

ELAZIĞ’DA, SERVİS KAZA YAPTI
Elazığ’ın Maden ilçesinde görev yapan sağlık çalışanlarını taşıyan minibüsün kaza yapması sonucu Röntgen Teknisyeni Çimen Doğan ve Sağlık Memuru Gönül Şahin hayatını kaybederken, 6’sı ağır olmak üzere 13 sağlık çalışanı arkadaşımız da yaralandı. 

KIRKLARELİ’NDE AMBULANS KAZASI 
Aynı gün Kırklareli’nde, Naim Oymak’ın kullandığı ambulansın Tekirdağ yolunda kaza yapması sonucu ambulansta bulunan Sağlık Memuru ve aynı zamanda üyemiz olan Hakan Küçükkoçan hayatını kaybetti.

MESAİYE GİDERKEN KAZA YAPTILAR
Bir diğer kaza ise Manisa Komuta Kontrol Merkezi’nde görevli ATT arkadaşlarımız Gülsevim Çakar, Şükran Özalp ve Büşranur Bayraktar’ın mesaiye giderken, Akhisar-Manisa yolunda yağmurda kayganlaşan zemin sebebiyle meydana geldi. Kaza sonrası yoğun bakımda tedavi gören arkadaşımız Şükran Özalp vefat ederken, aynı araçta bulunan ve yaralanan Gülsevim Çakar ’ın tedavisi yoğun bakımda, Büşranur Bayraktar’ın ise serviste devam ediyor. 

Hayatını kaybeden sağlık çalışanı arkadaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralı arkadaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz.

PAYLAŞ :