Şahin ve Örnek’e Ziyaret
18 Ağustos 2016, Perşembe

Genel Başkanımız Metin Memiş ve yönetim kurulu üyelerimiz Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müşteşarı Ebubekir Şahin ile Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Muhammet Örnek’i ziyaret etti. 

Genel Başkanımız Memiş, ASPB Müsteşarı Ebubekir Şahin’e ziyarette Bakanlık bünyesinde çalışan ve ek ders karşılığı görev yapan meslek elemanlarının kadroya alınmalarını, mali ve özlük haklarının iyileştirilmesini istedi. 

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavı sonrası yerleştirilme sürecinin tamamlanmasını isteyen Genel Başkanımız, “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ile bölgelerdeki çalışma yılı zorunluluklarının yeniden değerlendirilmeli ve tüm ASPB çalışanlarına sosyal hizmet tazminatı verilmelidir.” dedi.


Genel Başkanımız Memiş daha sonra Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Muhammet Örnek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretlere Genel Başkanımız Metin Memiş ile birlikte Genel Başkan Yardımcılarımız Kemal Çırak, Himmet Bayar, İdris Baykan, Mustafa Örnek ve Abdülaziz Aslan katıldı.

 

 

PAYLAŞ :