Kanlı Darbe Girişiminin Gerçek Yüzünü Dünya Sendikaları ile Paylaştık
29 Temmuz 2016, Cuma

Memur-Sen, 400'e yakın uluslararası konfederasyon ve emek örgütüne, 15 Temmuz hain darbe girişimine ilişkin e-bülten gönderdi. Bültende, darbe girişimi ve sonrasında yaşanan olaylar anlatılarak uluslararası kamuoyuna bilgilendirmelerde bulunuldu.

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen), dünyanın dört bir yanında faaliyet gösteren 400'e yakın uluslararası konfederasyon ve emek örgütüne, 15 Temmuz FETÖ/PDY terörist unsurlarınca yapılan kanlı darbe girişimine ilişkin e-bülten gönderdi. Hain girişimin kronolojik olarak anlatıldığı bültende, Anadolu Ajansı'nın hazırlamış olduğu "Darbe Kronolojisi" kitapçığı, Türkiye medyasına yansıyan kanlı darbe girişimine dair fotoğraf, video haber ve röportajlar ile darbeye karşı Memur-Sen'in tüm Türkiye'de başlatmış olduğu mücadeleye ilişkin haberlere yer verildi.

1 MİLYONA YAKIN ÜYEMİZLE MİLLİ İRADENİN YANINDAYIZ

Bülten hakkında konuşan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, "Memur-Sen Dış İlişkiler koordinatörlüğümüzün hazırlamış olduğu bültenle dünya genelindeki 400'e yakın konfederasyon ve emek örgütüne, FETÖ'nün kanlı darbe girişiminin detaylarını anlattık. Bültenimizde ayrıca, Memur-Sen'in, milletin ve milli iradenin yanında yer aldığını bir kez daha deklare ederek,cuntanın hain planlarının bozulduğunu, büyük Memur-Sen ailesinin 1 milyona yakın üyesiyle, daima milli iradenin yanında yer alacağını vurguladık.

 

PAYLAŞ :