Darbeye Karşı Ayaktayız.
28 Temmuz 2016, Perşembe

Vatanı İşgale, devleti ele geçirmeye, Millete ayar çekmeye yeltenenlerin 15 Temmuz akşamı başlattığı darbeyi püskürten darbeci kahpelerin yüzüne tüküren bir milletin mensuplarına selam olsun.

Millete ve Devlete karşı ayaklananlara, küresel şebekelerin ayak oyunlarına, tetikçiliğe soyunanlara karşı millet ayaktadır. Çanakkale ruhu hayattadır. Millete tank namlusu doğrultan, şerefsizlere millet iradesinin tecelligahı meclise bomba yağdıran hain hadsizlere geçit vermedik, geçit vermeyeceğiz. Yeniden büyük Türkiye, Güçlü Türkiye, ümmetin umudu Türkiye iradesinin garantörleri sağlık çalışanları meydandadır. Bu alanlar, ülkesine, devletine, milletine sahip çıkan ezan susmaz, bayrak inmez diyen kahraman sağlık çalışanlarının toplanma alanıdır. 15 Temmuz dan itibaren meydanlarda Ulubatlı Hasanlar var. Koca Yusuflar var, Seyit onbaşılar var, Kara Fatmalar var, Nene Hatunlar var, Okçular tepesini terk etmeyen basiretli insanlar var. Bedirde, Uhud’da hakim olan basiret, uhuvvet, ünsiyet ve cesaret var.

Bu darbe kalkışması Türkiye'nin gücünden korkanların planıdır. Bu darbe girişimi, yıllarca milleti sömüren paralelin vesayet kurma inadıdır. Millet planlarını bozdu. Darbecilerin son nefesi tükenene kadar, alanları meydanları terk etmeyeceğiz. Türkiye'nin yolunun kesilmesine, yönünün değiştirilmesine geçit vermeyeceğiz.

Darbelerden ve cuntalardan asla korkmuyoruz. Bugün demokrasi kazanmıştır. Darbe kaybetmiştir. Demokrasiyi savunanlar kazanmış, darbe seviciler kaybetmiştir. Kahraman milletimiz bu görevini devam ettirmeli, alanlardan gür bir sesle haykırmaya devam etmelidir.

Sağlık -Sen milletin emrindedir. Sağlık -Sen milletin iradesini koruma derdindedir. Sağlık -Sen demokrasi nöbetindedir. Darbeye direnme, darbecileri alt etme hedefi ile milletle birliktedir. Ey darbeciler, ey darbeye yeltenen şerefsizler... Milletle bilek güreşine tutuşanın sonu kaybetmektir. Kaybettiniz. Tıpkı şerefinizi, haysiyetinizi, namus ve izzetinizi kaybettiğiniz gibi. MENDERES 'e, ÖZAL' a, ERBAKAN' a hak ettikleri desteği verme imkânı olmayan millet yok artır. İman varsa imkân vardır diyerek, devleti ele geçirmeye, ülkeyi işgal etmeye, milleti köle ilan etmeye hevesli yapıların heveslerini kursağında bırakan inanmış, adanmış, cesareti kuşanmış bir millet var. Millet devletin yanındadır. Millet, sivil siyasetin arkasındadır.

Milletin egemenlik alanını darbenin bütün artıklarından, darbeci satılmışlardan temizleyeceğiz. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Yeniden Büyük TÜRKİYE' yi hep birlikte kuracağız. İstiklal Savaşı ruhunu kaybetmeden, Çanakkale ruhundan vazgeçmeden omuz omuza ve daima ayakta, teyakkuzda olacağız. Sağlık-Sen kardeşlik anlayışıyla coğrafyamızı bir ve bütün tutacak kadroların olduğu teşkilattır. Bu teşkilat ayaktadır. Sağlık -Sen iyinin, doğrunun, faydalının ve adaletin yeryüzüne egemen olması için verilen mücadelenin adıdır.

FETO terör örgütünün terörist unsurları öncülüğünde gerçekleşen cunta ve darbe girişimine karşı sonuna kadar mücadelemiz devam edecektir. Rehavet kapılmayacağız, olası yeni karanlık senaryoları bertaraf etmek için canımız pahasına mücadeleye devam edeceğiz.

Bu gün ülkemizin yerli ve milli unsurlarının hep birlikte verdiği destansı mücadeleye tanıklık ediyoruz.

Bu süreçte devletin ve milletin yanında yer alan tüm sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere, kamu görevlilerimiz ve aziz milletimize şükranlarımızı sunuyoruz.

                                                                                         Mehmet KARATAŞ

                                                                               Sağlık Sen Elazığ Şube Başkanı


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :