Demokrasi Kahramanlarımızı Ziyaret Ettik
21 Temmuz 2016, Perşembe

Genel Başkanımız Metin Memiş, darbe kalkışmasının ilk saatlerinden itibaren canı pahasına meydanlara inenlerin, ülkemizin gerçek kahramanları olduğunu ve haklarının ödenemeyeceğini söyledi.

Genel Başkanımız Metin Memiş ve genel merkez yönetim kurulumuz, darbe girişiminin yaşandığı akşam Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne giderek darbecilere karşı koyarken yaralanan Genel Merkez çalışanlarımızdan Burak Özer’in anne ve babasını ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Burak Özer’in babası Rıfat Özer ve annesi Mine Özer’in fedakarlıklarının farkında olduklarını ve minnettar olduklarını söyleyen Memiş, “Darbeci teröristler tarafından açılan ateşle şehit olanlara Allah’tan rahmet, yaralanan gazilerimize ise acil şifalar diliyorum. Sizin de içinde yer aldığınız, ismi tarihimize altın harflerle yazılacak kahraman vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

MİLLETİN SİLAHLARI İLE MİLLETİ YILDIRAMAYACAKLAR

Memiş, “Namlusunu millete çeviren bu hainlere karşı millet olarak en güzel cevabı meydanlarda verdik. Demokrasi nöbeti için meydanlardan ayrılmayan halk, çelik iradesi ve vakur duruşuyla bu topraklarda operasyon yapılmayacağını bir kez daha göstermiştir. FETÖ mensubu teröristlerin ülke üzerinde oyunlara karşı dik durarak rüştünü ispatlamıştır. Bu kalkışmaya karşı gösterilen direniş ile milletimiz dünyada eşi benzeri olmayan bir destan yazmıştır. Bu ülkenin silahı, tankı, uçağı ile bu millete ölüm kusan, bomba yağdıran, üzerinden tank geçirenler de hak ettikleri en ağır cezayı almalıdır” şeklinde konuştu.

YİNE OLSA, YİNE AYNISINI YAPARIZ

Rıfat Özer de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "sokaklara çıkın" çağrısını duyduktan sonra Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gittiklerinde tanklarla karşı karşıya kaldıklarını söyledi. Tanklardan açılan ateş sonucu bacaklarından yaralandığını belirten Özer, "Sonra eşimin yere düştüğünü gördüm. Belli bir süre sonra tekrar ateş başladı. Bu sırada eşimin üstüne yattım. Aileyi toparlamak açısından birimiz sağ kalsın, eşim aileyi toparlar diyerek onu kurtarmak için siper olmak istedim” dedi.

Mine Özer de konuşmasında, aynı olayın tekrar yaşanması halinde yine meydanlara çıkacağını, amacının vatanı savunmak olduğunu ifade etti. Özer, “Bizim görevimiz, çocuklarımıza, torunlarımıza ertesi gün uyanabilecekleri bir ülke teslim etmek” şeklinde konuştu.

Ziyarete Genel Başkanımız Metin Memiş’le birlikte Genel Başkan Yardımcılarımız Kemal Çırak, Himmet Bayar, İdris Baykan ve  Abdülaziz Aslan katıldı.

 

 

 

 

PAYLAŞ :