BİLECİK-YALOVA ŞUBEMİZ 3 EKİM 2010 PAZAR GÜNÜ 1. OLAĞAN GENEL KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİ. GENEL KURULDA İRFAN YELKEN ŞUBE BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ....
20 Ağustos 2013, Salı

Bilecik-Yalova Şubemiz 3 Ekim 2010 Pazar günü 1. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Genel Kurulda İrfan Yelken Şube Başkanlığına seçildi.

 

 

Şubemizin Genel Kuruluna; Genel Mevzuat ve Toplu Görüşme Sekreterimiz Mustafa Kulluk, Genel Basın Yayın ve Dış İlişkiler Sekreterimiz Semih Durmuş, şube yöneticileri, sağlık kurum ve kuruluşların temsilcileri ile çok sayıda üyemiz katıldı.

 

Şube Başkanımız İrfan Yelken, kongrede yaptığı konuşmada, demokrasilerin vazgeçilmezi olan sivil toplum örgütlerinin, demokrasiyi kendi içinde ne kadar çok yaşarlarsa özelde çalışanların, genelde de tüm insanlığın sorunlarını çözme noktasında daha kararlı ve etkin mücadele vereceğinden bahsederek, bu bilinçle hareket eden Sağlık-Sen ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu ve gururu ifade etti. Yelken, "Gücünü haktan ve halktan alan sendikamız, konfederasyonumuz Memur-Sen ile birlikte Türkiyede önemli bir boşluğu dolduruyor açıklamasında bulundu.

 

Genel Mevzuat ve Toplu Görüşme Sekreterimiz Mustafa Kulluk da genel kurulların demokrasi ile var olan sendikaların, hitap ettikleri kitleye karşı sorumluluklarını yerine getirme başarılarının değerlendirildiği, geleceğe ilişkin hedeflerin yenilendiği toplantılar olduğunu ifade etti. Kulluk, "Türkiyenin sendikal hareketi içinde bulunduğumuz konumun, Hakkı temsil etme, Hakkı her ne pahasına olursa olsun hakim kılma mücadelesi olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Hizmet sendikacılığı diyerek yüklenmeye talip olduğumuz misyon, kökü ebediyete kadar kurumayacak bir kaynağa dayanmaktadır. Bizi bir arada tutan, bizi biz yapan değerlerimize samimiyetle sahip çıktığımızda, sürdürdüğümüz hak ve adalet mücadelesinde aşamayacağımız hiçbir engelin olmadığına bizzat yaşayarak şahit oluyoruz" dedi.

 

Genel Kurul sonrası yeni yönetim şu isimlerden oluştu: İrfan Yelken(başkan), Şemsettin Yıldırım, Ahmet Hanefi Pala, Yusuf Güney, Orhan Pir, İbrahim Oktay ve Mustafa Karataş

PAYLAŞ :